Ana SayfaKültür SanatSinemaAxolotl Senaryo Armağanı başvuruları...

Axolotl Senaryo Armağanı başvuruları için son bir hafta

Aralık 2019’da yayın hayatına başlayan ve her sayısında lens bazlı medyayla üretim yapan sanatçıların metinlerine yer veren Axolotl mecmuasının dört ayrı projeye vereceği Axolotl Senaryo Armağanı başvuruları 31 Mart’ta sona erecek.

Yönetmen Kaan Müjdeci ile İstanbul Deneysel Film Festivali’nin kurucu yönetmeni Yavuz Gözeller’in emekleriyle hayata geçirilen yeni edebiyat mecmuası Axolotl, senaryo armağanı düzenliyor.

Yarışma kapsamında uzun metrajlı kurmaca film senaryoları ve çizgi dışı sinema projeleri başvuruları dört ayrı kategoride değerlendirilecek ve her biri 10 bin TL ile ödüllendirilecek.

Sinemanın farklı alanlarında yetkinlik kazanmış dört kişiden oluşan jüri, dört kategoride üçer aday belirleyecek ve  toplam 12 projeyi değerlendirerek birincileri seçecek.

Değerlendirme yapılacak dört kategori ise şöyle: Henüz filme çekilmiş bir senaryo kaleme almamış yazarların senaryolarının değerlendirileceği Axolotl İlk Senaryo Armağanı, komedi, korku, gerilim, fantastik, bilim-kurgu gibi janrlarda kaleme alınmış senaryoların değerlendirileceği Axolotl Tür Filmi Armağanı, bunların dışında kalan uzun metrajlı kurmaca film senaryolarının değerlendirileceği Axolotl Kurmaca Film Armağanı ve Ulus Baker anısına verilecek, klasik anlatım tekniklerine uymayan, çizgi dışı film projelerinin değerlendirileceği Ulus Baker Çizgi Dışı Film Armağanı.

Senaryo başvuruları, 30 Mart 2020 tarihine kadar axolotlmecmua@gmail.com adresine gönderilebilir.

hakkında Axolotl Senaryo Armagani basvurulari icin son bir hafta Armağanı

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10,053BeğenenlerBeğen
244TakipçilerTakip Et
1,038TakipçilerTakip Et

Listeler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler haberler

Evlenecek çiftlere 25 poz önerisi

Ankara'da düğün fotoğrafçısı arayan ve düğün hazırlıkları yapan çiftlere, bu listemizde...

Dahi olmak için hasta olmanın şart olduğunu kanıtlayan 17 şahsiyet

Dahi olmak bazen deli olmaktan geçer. Ya da hayatın büyük bir...

World Leaders Are People Too: Artist Shows Them Doing Their “Duty”

Given all the hefty decisions that today’s world leaders often have...

40 çalışmasıyla İngiliz grafiti sanatçısı Banksy

Banksy Erdoğan grafitisini Londra duvarlarına işledikten sonra Türkiye'de Twitter'da gündem oldu....

Tartışı-Yorum

Kolektif şiddet bilinci

Seçim beyannamelerinin yayınlandığı şu günlerde, partilerin, tıkanan ana damarımız olan “birlik beraberlik şuuru” bahsini, vaad metinlerine dahi almamalarına şaşmamak elde değil. “Birlik şuuru” deyince aklınıza saadece “kürt sorunu” geliyorsa,...

Enflasyon nedire birde böyle bakmak! (Tolga Yumrukaya)

Yazı/ Tolga Yumrukaya   Tolga Yumrukaya'nın kaleminden ekonomi-enflasyon nasıl yazısı. ‘Sefagiller ile Cefagiller’ Eşit topraklara ve eşit işgücüne sahip birbirinden bağımsız iki ayrı ada da yaşayan iki toplum düşünelim. Sefagiller ve Cefagiller. Her ikisi...

Levent Ünsaldı “Söz ve eylemin anlaşmalı boşanmasına dair…”

Yetkin ve seçkin akademik kadrosu ve çağın gerektirdiği tüm teknolojik olanaklarla donatılmış Üniversitemiz, bilim ışığının gençlere ulaştırılmasında ve ülkemizin aydınlık nesillerinin yetiştirilmesinde tarihi ve vazgeçilmez bir duraktır…   Öğrenci İşlerinde bir gün… -...