Ana SayfaYaşamSpor Ayakkabı Alırken Marka...

Spor Ayakkabı Alırken Marka Seçimi

Hayat kurtaran, konfor ve şıklık sahibi, aynı zamanda tatil günlerinin değişmezi, spor ayakkabılarını seçerken farkında olmadan öne çıkan özelliklerini derliyoruz. Kullanan kişilerin kendileri hakkında da, bilgi sahibi olmamızı sağlayan bu çalışmayı yaparken, yanınızdaki kişinin ayaklarına bakmaktan kendinizi alamayacaksınız. Şimdi markalara tek tek göz atalım.

-Adidas; her dönem kalitenin simgesi olmuş bir markadır. Sahip olanlara kendini özel hissettirir. Bu markayı tercih eden kişilerde, fark edilme ve ayrı bir statüye sahip olma isteği vardır.

-Nike; şıklığın simgesi haline gelmiş bu markanın ayakkabıları kullanıcısının ayağında konforun tanımını tekrar yapmasına neden olur. Bunu anlamak için sahip olmaya gerek yoktur, nike ayakkabı fiyatları hakkında azıcık bilgi sahibi olunması yeterli olacaktır. Bu markayı tercih edenler sıklıkla, kalitenin paradan daha önemli olduğunu düşünen kişilerden oluşur.

-MP; macera tutkunlarının adresidir. Güçlü ve kaslı mp ayakkabı modelleri hemen gözümüzün önünde canlanmaktadır. Birçok doğa tutkununun özellikle sağlamlığı nedeniyle tercih ettiği bir markadır. Dolayısıyla bu markayı tercih eden kişiler, doğa ve hayvanları seven kişilerden oluşur.

-Puma; yılların markası, her insanın ömrü boyunca en az bir kez giydiği ayakkabı klasiği. Amblemindeki çekiciliğin yanında puma ayakkabı modelleri ile en çok ön plana çıkan yaratıcı bir markadır. Bu sebeple herkesin bu markayı tercih etmesi için bir nedeni vardır. Fakat bu markayı tercih edenler ciddi ve aynı zamanda enerjik bir hayat anlayışına sahiptir. Çok kısa bir tanımla güvenilir kişilerdir denilebilir.

-Lotto; markası İtalyanca zarafet anlamına gelmektedir. Şakaydı. Modellere bakınca insan kendini nazik bir çiçeği izler hissine kapılıyor. Bu markayı tercih edenler, estetiğe düşkün, kibar insanlardır.

Bir markayı tercih ederken sebebe ihtiyacınız yoktur. Yaşam tarzınız ve içgüdüleriniz seçimi zaten yapmıştır.

10,053BeğenenlerBeğen
244TakipçilerTakip Et
1,038TakipçilerTakip Et

Listeler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler haberler

15 fotoğrafla dünyanın en pofuduk kedileri

Leonardo da Vinci'nin de dediği gibi; ''Kedi bir sanat şaheseridir''. Hele...

Türkiye’de Balayına Gidilecek En İyi 10 Yer

Unutulmaz bir balayı geçirmek her yeni evli çiftin hayalidir. Genellikle çiftlerin...

Evlenmeden önce bir daha düşünmeniz için 10 evlilik filmi

Evlilikle ilgili filmler ya da evlilik filmleri demeden önce "evlilik kurumu"...

Hannah Price ve ‘tacizcileri taciz etme aracı’ olarak fotoğrafçılık

Bir kadının 'yalnız' dolaşması sırasında karşılaştığı sözlü, yazılı, fiziksel tacizleri biliyor...

Tartışı-Yorum

İşini hakkıyla yapmak seküler bir namus yeminidir

Barış Ünlü’nün bugün davası vardı, Ankara Adliyesinde, DTCF’nin tam karşısı; çok farklı dönemlerin mimari anlayışını yansıtmakla beraber her ikisi de olabildiğince “çatık kaşlı”. Sosyoloji bölümünün eski dersliği, 433 diye...

Sınırlar ve rahatça uyunamayan ülkeye dair: Ordu, yeniden…

Levent Ünsaldı Devlet ve milletin yüksek çıkarlarını ait olduğu kurumun çıkarlarıyla eş gören, dolayısıyla bunları yorumlama tekelini de kendisine veren Türk subayı, kışladaki eriyle kurduğu paternalist ilişkisini (“oğlum” ifadesiyle çağrılan...

TUZAKLARDA BUGÜN….

Yakın zamanda, ülke gündemine oturan "profilime neden bakıyorsun?" başlığı ile hashtag ile dolandırıcılar X uygulaması ile  birçok platform kullanıcısını mağdur etti