Ana SayfaListeler2016'da start veren en...

2016’da start veren en iyi 10 yabancı dizi

Yabancı dizi denildiğinde hemen sıralamaya başlarız: Game Of Thorones, Breaking Bad, The Walking Dead, Spartacus… Evet bu güzel dizileri izledik, izliyoruz. Bu gün sizler için 2016 yılında yayın hayatına başlamış yabancı dizileri listeleyeceğiz, evet yeniler. Yeni Khalesiler, yeni Heisenbergler bulmak dileğiyle, iyi seyirler.

 

(Liste sıralaması rastgele yapılmıştır)

 

1- LuciferLucifer

Yayınlandığı ilk günden bu yana milyonlarca izleyiciye ulaşmayı başaran bir yapım. “Cehennem Lordu” Lucifer Morningstar; Los Angeles Polis Departmanı için suçluları yakalamaktadır. Ancak büyük bir sırrı vardır: Bu çekici adam, aslında yeryüzüne düşmüş bir melektir! Neil Gaiman tarafından yaratılan Lucifer, Sandman isimli serinin yardımcı karakterlerinden biriydi ve daha sonra kendi çizgi romanına kavuştu. Çizgi romanlarda, karakter Lux isimli bir barı işletiyor.

2- The Shannara Chronicles

The Shannara Chronicles

Fantastik diziler arasında yer alan yapım ilk tanıtımı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Elf hikayelerinden esinlenilerek hazırlanmış olan yapım 2016 yılında başlayacak en iyi yabancı diziler arasında beklenirken yüksek bütçelerle hazırlanmış olan grafik ve çekim kalitesiyle ön plana çıkan yapım filmleri aratmayacak cinsten başarılı Mtv dizisidir.

Ellcrys olarak bilinen Elf ağacı ölüyor, kötü haber ise Demon World’u kötülüklerden ve karanlık büyülerden koruyan tek şey odur. Elf ağacının ölmesini engellemek için sihirli kilidin bulunması gerekir. Ancak binlerce yıldır sihirli kilit kullanılmamıştır. Elves, Wil Ohmsford’un yardımını alarak kilidi bularak elf ağacının ölmesini engelleme görevini alır ama işleri düşündüklerinden çok daha zor olacaktır. Dizi 1977 yılında Terry Brooks tarafından yazılmış Shannara serisinden uyarlanılarak hazırlanmıştır. Kitap en çok satanlar listesinin zirvelerinde yer almaktadır.

3-Colony

colony

Lost ve The Walking Dead gibi yapımlardan tanıdığımız ünlü oyuncuların yer aldığı yapım 2016 yılında USA Network, ekranlarında yerini alır. Gelecekte insanlığın yok olma eşiğine geldiği bir dönemde insanlar sınıflara ayrılarak yaşamaya mahkum bırakılıyor. Koloniler halinde yaşayan insanlar direniş hareketi başlattığında üst sınıflar bunu bastırmak için içeriden bir casus tutmayı planlar, zor durumda olan bir kişiyi hedef olarak belirleyip isteği karşılığında direnişi bitirme planı yapıyor olsalar da bekledikleri gibi olmayacaktır.

4- Second Chance

Second Chance

İlk bakışta eski bir hikayeyi görüp izlemekten vazgeçebilirsiniz tabi fakat meşhur Frankenstein hikayesini bu günde okumadığınızı hatırlatırız.

Günümüzde geçecek bir bilimkurgu olacak Frankenstein, ahlaken bozuk bir karaktere sahip FBI ajanı Adam Tremble’ı merkeze alacak. Ajan Tremble öldükten sonra daha genç ve güçlü bir şekilde geri dönecek, hayatı konusunda ikinci bir şansa sahip olacak. Ancak kimi zaman yeni amaçları ile eski alışkanlıkları arasında ikilemde kalacak. Bu arada kendisinin yaratıcıları olan antisosyal internet milyarderi ve onun biyo-mühendis ikiz kız kardeşi ile, karmaşık bir ilişkiye sahip olacak

5- The X-Files

The X-Files

9 sezonu ile hatırladığımız 2002 yılında final yapan dizi yeniden ve modern hali ile ekranlara çıkıyor. Başarılı dedektifler açıklanamayan doğa üst olayları araştırmaya başlar Devlet tarafından gizli tutulan bu dosyaları erişim sadece belirli kişiler tarafından yapılmaktadır. Gizli bir odada tutulan belgeler çoğalmaya başladıkça çözülmesi gereken olaylarda artacaktır. Supernaturala benzeyen diziler arasında yer alacak gibi duruyor.

6- Outsiders

Outsiders

Dizide, hukukun bile onların kurallarından üstün gelemediği, engebeli ve gizemli tepelerde yaşayan insanların hayatı anlatılıyor. Bu insanlar kendi yasalarına bağlı olarak yaşadıkları topraklarda hüküm sürmektedirler. Ancak bir grup yabancının bölgeye gelmesi ve üstünlük kurmasıyla dengeler bozulur. Uzun süredir o tepelerin hakimi olan Foster ailesi arazilerinden kolay kolay vazgeçmeyecektir.

7- Bordertown

Bordertown

Fox komedi dizileri arasında yeni bir animasyona dizisi olan Bordertown 2016 yılında gösterimde olacak, family guy yönetmen ve yapımcılarınında yer aldığı yeni dizi başarılı bir komedi yapımı olacak gibi duruyor.

8- Legends of Tomorrow

Legends of Tomorrow

Kahramanlar tek başlarına yetmedikleri zamanlarda… Dünyanın efsanelere ihtiyacı oluyor. Geleceği görebilen, insanları mutlu etmeyi başarabilen, zamanda yolculuk yapabilen özelliklere sahip karakterlerin bir araya gelerek oluşturabileceği güç karşısında kötülerin işi zor olacaktır ancak kahramanlarımızın bir tuzağa düşürülerek yeni bir engellenemez tuzağa düşürülebilirler.

9- Preacher

hakkında Preacher bordertown

AMC 2016 dizileri arasında yerini alan yapım, Constantine dizi ve film yönetmeni Garth Ennis tarafından hazırlandı. Preacher vampir dizileri arasında yerini almaya hazırlanırken konusu itibariyle doğaüstü aksiyon kategorisinde yer alırken tanrıyı bulmaya çalışan bir vampirin hikayesini anlatacak.

10- Emerald City

Emerald City

2016 yılı fantastik dizilerden oluşacak gibi dururken NBC tarafından sipariş verilmiş olan yapım, Oz efsanesinin yeniden ekranlara getiyor. 20 yaşındaki Dorothy Gale ve K9 cinsi köpeği bir anda ortaya çıkan bir kasırgaya kapılarak gözlerini farklı bir dünyada açarlar. Bu gizemli topraklarda büyük bir krallık hüküm sürmektedir. Ölümcül savaşçılar, karanlık büyü ve üstünlük için dökülen kanlı bir savaş vardır. Kötü cadıların güçlü olduğu OZ bölgesinde karanlığı yenebilmek adına yeni bir umut ışığı olarak bu topraklara gelmiş olan genç kız bölgenin kaderini belirleyecektir. Büyüler diyarına gitmeye hazır olun.

10,053BeğenenlerBeğen
244TakipçilerTakip Et
1,038TakipçilerTakip Et

Listeler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler haberler

İnsanlık tarihinin gelmiş geçmiş en zengin 20 insanı

İnsanlık tarihine gelmiş geçmiş en zengin insanların kimler olduğunu bilmek istediğinizi...

Yurt Dışında Balayı İçin Gidilebilecek En İyi 10 Mekan

Yeni evlenenler için balayı yeri seçimi oldukça zor ve kararsızlıkların...

Daha önce hiç görmediğiniz 27 tarihi fotoğraf

Tarihin derinliklerinden çıkan fotoğraflar bazı zamanlar tarih kitaplarından bile daha değerli...

Avrupa’nın En Ucuz 10 Şehri

10. Varşova-POLONYA Polonya’nın başkenti olan Varşova, Avrupa’nın en ucuz şehirlerinden biri....

Tartışı-Yorum

Bir seçim klasiğine “Ünlemsel Merhabalar”

Tartışı-Yorum / Nihat Duru Seçimi seçim şarkısı ve bolca benzin israfı sanıp iğrenç şarkılarını baslı hoparlörlerle milletin kulaklarına dayayan iyi gün dostu siyasetçilerimize merhaba! ‘Çalıyor ama çalışıyor da’ diyecek kadar zihniyeti...

Kolektif şiddet bilinci

Seçim beyannamelerinin yayınlandığı şu günlerde, partilerin, tıkanan ana damarımız olan “birlik beraberlik şuuru” bahsini, vaad metinlerine dahi almamalarına şaşmamak elde değil. “Birlik şuuru” deyince aklınıza saadece “kürt sorunu” geliyorsa,...

Kadim Süryanilerin Akitu Bayramı

Yerinden yurdundan edilen, sürgün halkların derdini en içten şairler dillendirir. Bu sebeple Yuhanna Bar Madeni der ki: “Ey sağduyulu! Ana vatanında kalman, Saygınlığını korur. Hakareti ve acı dolu gurbeti hor gör. Saç, başta oldukça...