Ana SayfaListelerYurt Dışında Balayı İçin...

Yurt Dışında Balayı İçin Gidilebilecek En İyi 10 Mekan

Yeni evlenenler için balayı yeri seçimi oldukça zor ve kararsızlıkların yaşandığı bir süreçtir. Yorucu düğün telaşından uzaklaşmak ve dinlenmek için nereye gideceğinize bir türlü karar veremediniz mi? İşte size yurt dışında iyi bir balayı geçirmek için 10 yer;

1.MALDİVLER

hakkında Yurt Disinda Balayi Icin Gidilebilecek En Iyi 10 Mekan Balayı
Maldivler,turkuaz rengi deniziyle,tropikal bitki örtüsüyle ışıl ışıl kumsallarıyla Dünya’nın en çok tercih edilen tatil yerlerinden biridir .Maldivlerin berrak suyunda denizin tadını çıkarabilir, dalış yapıp su altı güzelliklerini inceleyebilir, denizin üstündeki otellerde, geceleri sadece denizin sesini dinleyip huzuru yaşayabilirsiniz. Hayallerdeki gibi bir balayının arıyorsanız Maldivler ideal bir yer.
2.BORA BORA

hakkında 1563317922 772 Yurt Disinda Balayi Icin Gidilebilecek En Iyi 10 Mekan Balayı
Türkiye’den gidebileceğiniz en uzak yerlerden biri olan Bora Bora, uzak cennet olarak bilinmekte. Denizin üstünde konaklayabileceğiniz otelleri, sakinliği ve doğasıyla büyüleyici olan Bora Bora adası, sakin ve huzurlu bir balayı için tercih edilebilecek yerler arasında.

3.VENEDİK

hakkında 1563317922 434 Yurt Disinda Balayi Icin Gidilebilecek En Iyi 10 Mekan Balayı
Venedik, İtalya’nın kanallarıyla ünlü şehri olarak bilinir. Dünya’nın en güzel ve turistik şehirlerinden biri olan Venedik, el değmemiş dokusuyla, romantik bir balayı tercih edenler için oldukça ideal bir yer.
4.HAWAİİ

hakkında 1563317922 177 Yurt Disinda Balayi Icin Gidilebilecek En Iyi 10 Mekan Balayı
Amerika Birleşik Devletlerinde yer alan bu adalar topluluğu, dünya turizminin önemli yerlerinden biri olarak bilinmekte. Hawaii adaları, muhteşem plajları, sörf yapılabilecek yüksek dalgalı denizleri ve temiz kumsalları ile balayı için dünyada en çok tercih edilen yerler arasında yer alır.

5.CANCUN

hakkında 1563317922 395 Yurt Disinda Balayi Icin Gidilebilecek En Iyi 10 Mekan Balayı
Meksika’nın güneydoğu kesiminde yer alan Cancun, bir tatil şehri olarak bilinir. Gündüz beyaz kumlu plajlarında güneşin tadını çıkarabilir, akşamları ise gece kulüplerinde eğlenebilirsiniz. Ayrıca tarih severler içinde eskiden Mayaların yaşadıkları yöreleri gezebilmekte mümkün.

6.YUNAN ADALARI

hakkında 1563317922 516 Yurt Disinda Balayi Icin Gidilebilecek En Iyi 10 Mekan Balayı
Yunan Adaları, deniz ile güneşin, tarih ile doğanın muhteşem uyumunu arayanlar için en ideal yer .Bu adalarda hem denizi ve güneşin tadını çıkarabilir ,hem şehri gezip büyüleyici kültürüne tanık olabilirsiniz. Her biri hayranlık uyandıran bu adaları gemi turlarına katılarak keşfetmeniz mümkün.

7.TAYLAND

hakkında 1563317922 210 Yurt Disinda Balayi Icin Gidilebilecek En Iyi 10 Mekan Balayı
Doğasıyla, yemekleriyle farklı bir kültür arayan çiftler için ideal bir balayı cenneti Tayland. Dünya çapında ünlü spa otelleri ile bilinen şehir sessizliğin ve huzuru arayanların tercih edebileceği bir yer. Phuket Adası ise Tayland’ın en çok tercih edilen adalarından biridir.

8.BALİ

hakkında 1563317922 208 Yurt Disinda Balayi Icin Gidilebilecek En Iyi 10 Mekan Balayı
Doğal güzelliklerle tarihin birlikte yer aldığı Endonezya’ya bağlı bir ada Bali. Dalış yapıp su altı güzelliklerini keşfedebileceğiniz, dağ ve orman yürüyüşleri yapabileceğiniz ada da bir yandan şahane denizin ve plajların tadını çıkarırken bir yandan da büyüleyici tapınakları gezip tarihi yaşamak mümkün.

9.BRITANYA VİRJİN ADALARI

hakkında 1563317922 941 Yurt Disinda Balayi Icin Gidilebilecek En Iyi 10 Mekan Balayı
Britanya Virjin Adaları, Karayipler’de bulunan Büyük Britanya’ya bağlı takım ada topluluğudur.. Ekvatoral bölgede oldukları için 12 ay tatil yapabileceğiniz bu adalar, romantik bir balayı geçirebileceğiniz muhteşem oteller, restoranlar ve cenneti anımsatan harika bir atmosfere sahip.

10.FİJİ

hakkında 1563317922 216 Yurt Disinda Balayi Icin Gidilebilecek En Iyi 10 Mekan Balayı
Fiji Adaları’na ulaşım biraz zor ama vardığınız anda zorluklara değdiğini anlayacağınız bir yer.Ülke parıldayan bir kumsal, turkuaz bir deniz, muhteşem doğa ve tropikal bir iklime sahip.Türkiye’ye vize uygulamayan bu ülke macera arayan çiftler için ideal bir balayı yeri.


10,053BeğenenlerBeğen
244TakipçilerTakip Et
1,038TakipçilerTakip Et

Listeler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler haberler

20 Yazarın Dilinden Unutulmaya Yüz Tutmuş 20 Kelime

“Bazı kelimeler çok güzel… Tüm hikâye bunun ayırdına varmamızla başladı. Tüm...

20 maddeyle Finlandiya eğitim sistemi

Finlandiya eğitim sistemi, dünya ülkeleri arasında en saygın eğitim sistemi olarak...

Nisan’da vizyona girecek ve Sinemaya gitmeden bakmanız gereken 38 film ve fragmanları

Nisan'da vizyona girecek filmleri listelediğimiz derlememizle merhaba. Birçok filmin vizyona gireceği...

Avrupa Yakası ve Yalan Dünya dizilerinin karakterleri hangi partiye oy verdi

Avrupa Yakası ve Yalan Dünya gibi dizilere imza atan senarist ve...

Tartışı-Yorum

TUZAKLARDA BUGÜN….

Yakın zamanda, ülke gündemine oturan "profilime neden bakıyorsun?" başlığı ile hashtag ile dolandırıcılar X uygulaması ile  birçok platform kullanıcısını mağdur etti

Unutmayın, Affetmeyin, Delirin!

Sizlere bir ruh sağlığı uzmanı olarak, görüntüleri izlemeyin, izlettirmeyin demeyeceğim. Sizlere bu anın, bu dehşetin görüntülerini izlettirmek insanları travmatize eder, güvensiz hissettirir, katliamı yapanlara hizmet eder de demeyeceğim. İsrail’den,...

Slavoj Zizek: Türkiye’nin bir devlet olması devletin işlediği suçları aklamaz

Dünyaca ünlü filozof Slavoj Zizek, Cumhurbaşkanı sözcüsü İbrahim Kalın'ın “PKK'nın Marksist-Leninist bir terör örgütü olması, işlediği suçları aklamaz” sözlerine yanıt verdi. Zizek yanıtında "Evet, Türkiye’nin bir devlet olduğu gerçeği de Türk...