Ana SayfaHaberlerCHP’nin İstanbul stratejisi hazır

CHP’nin İstanbul stratejisi hazır

YSK tarafınca iptal edilen İstanbul seçimi için partinin tüm imkânları seferber edilerek kampanya yürütmeye hazırlanan CHP’de duygulara hitap eden bir dilin kullanılacağı ve Ekrem İmamoğlu’nun uğramış olduğu mağduriyeti anlatılacağı vurgulanıyor.

hakkında chp ekrem imamoğlu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Seçim Koordinasyon Başkanı olarak vazife yapacağını, eski milletvekilleri, il başkanları, PM üyelerinin de kampanya kapsamında sahada olacağını belirtti. “İstanbul’daki seçimleri bir disiplin içinde götürmek zorundayız. Kazanılmış bir seçimin YSK tarafınca hukuksuzca iptal edilmesine karşı hukuk, hak, hakkaniyet mücadelesi vereceğimizi ortaya koyacağız. Bunun bir hak gaspı bulunduğunu anlatacağız” diye konuştu.

SP Ekrem İmamoğlu’nu destekleyecek

CHP ile Mutluluk Partisi içinde da dün bir temas yaşandığı öğrenildi. CHP’li Seyit Torun’un ziyaret etmiş olduğu Mutluluk Partisi’nin, İmamoğlu’nun hangi stratejiyle destekleneceği mevzusunda bir emek verme yaptırdığı açıklandı. Parti tabanının İmamoğlu’na yöneleceğinin anlaşılması halinde aday gösterilmeyeceği, aksi durumda ise adayın yarışta yer alacağı değerlendirmesi yapılıyor. Ek olarak CHP’nin İstanbul örgütünün Mutluluk Partisi seçmeni üstünde eğilim araştırması başlatmış olduğu da açıklandı. 

hakkında saadet parti ekrem imamoğlu

Stratejinin ana hatları

CHP’li Seyit Torun, seçimde izlenecek stratejinin ana hatlarına ilişkin şu detayları verdi: 

hakkında seyit torun 2 ekrem imamoğlu

 Kampanyada duygulara hitap eden bir dil kullanılacak. Kavgacı ve ayrıştırıcı değil, birleştirici ve kucaklayıcı bir söylem geliştirilecek. Bu söylemin üstüne büyük bir şemsiye olarak mağduriyet ve hak gaspı vurgusu yapılacak. 

 Kampanyada Recep Tayyip Erdoğan karşıtlığı yapılmayacak, genel seçim havası yaratılmayacak.

 Kampanyada öncelik, 31 Mart’ta yeteri kadar oy alınamadığı belirlenen kitleler olacak. Ek olarak oy tercihini değiştirebileceği değerlendirilen kitlelere de yönelik hususi emekler yapılacak. 

 Kampanyanın ana teması hak gaspı olacak. Halkın içinden kendiliğinden çıkan “Her şey güzel olacak” sloganının yanı sıra hak gaspına ilişkin de bir çarpıcı söz belirlenecek. 

 Kampanya süresince büyük mitingler planlanmıyor. İmamoğlu sahada olacak. CHP Genel Başkanı salon toplantılarında hemşeri grupları ve sivil cemiyet örgütleriyle bir araya gelecek.


10,053BeğenenlerBeğen
244TakipçilerTakip Et
1,038TakipçilerTakip Et

Listeler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler haberler

Brad Pitt’in objektifinden Angelina Jolie fotoğrafları

Angelina Jolie, dünyada en takip edilen kadınlardan birisi. Jolie, şimdiye kadar...

9 maddeyle İspanya’da bir sosyalist ütopya: Marinaleda kasabası

Polisin, suçun ve işsizliğin olmadığı; "sosyalist ütopya" olarak nitelendirilen İspanyol kasabası...

“Ankara’da gezecek yer yok diyenlere!” 10 müthiş mekan

Ankara'da gezecek yer yok, konuk geldi nereye götüreceğim ya da...

2014’ün internette en çok izlenen 10 dizisi

İnternet bu kadar yaygınlaşırken film ve dizilerin internette izlenmesi de yaygınlaştı....

Tartışı-Yorum

Üşüyor bir coğrafyanın yüreği

'Eylül Mayıs'a dönüşecek...'Geo Milev Üşüyor bir şehrin yüreği,  geceler buzdan karanlık. Yan yana dizilmiş çadırlar kanıyor. Üşüyor yeryüzü ve şehrin sokaklarında geziyor soğuk. Bir çocuk gözlerinde acının izlerini taşıyor. Bir...

Doğu’nun Boşaltılan Ruhu ve IŞİD

Faruk İşbilen - Tartışı-Yorum İnsanı bir kukla gibi düşünürsek onu hayat kazandıran ipler vardır. Bu ipler sağlık, madde ve ruhtur. İnsanı bu üçü ayakta tutar. İlk çağlarda insanları yok etmek...

Hani biz de imza atmıştık ya, şu müstemleke aydınları!

Tanımlar, Sınırlar, Ötekiler Dün telefon açtım ona, yengeyle çocuklar güvende mi diye sordum, malum, lojmanlar yakın… İyiler dedi. N’olur dikkat edin kendinize dedim. Kendisi Sur’da, malum mesele, hani biz de...