Ana SayfaHaberlerTeknolojiFifine Yayıncı Mikrofonları

Fifine Yayıncı Mikrofonları

Mikrofon, yayıncılar için en önemli ihtiyaçların başında gelir. İnsanlar, hem kaliteli hem de ekonomik fiyatlı ürünleri tercih ediyorlar. Bu beklentiye tam manasıyla yanıt vermeyi başaran fifine mikrofon bundan dolayı, yayıncıların gözdesi olmayı başarıyor. Firma, birbirinden farklı ihtiyaçlar için üretilmiş mikrofonları, uygun fiyatlarla satıyor. İnsanlar, firmanın sitesinde mutlaka aradıkları mikrofonu buluyorlar.

Fifine Yayıncı Mikrofon Modelleri

Fifine yayıncı mikrofonları, kullanıldıkları alana ve sahip oldukları özelliklere göre farklılaşıyorlar. Firmadan, farklı modellerdeki Fifine mikrofonlar, uygun fiyatlarla satın alınabiliyor.

  • Podcast Mikrofonu
  • YouTube Mikrofonu
  • Gamer Mikrofonu
  • Canlı Yayın Mikrofonu
  • Kayıt Mikrofonu
  • Açma Kapama Tuşlu Mikrofon

Firmada, farklı modellerde pek çok Fifine mikrofon çeşidi yer alıyor. Kaliteyi ön planda tutanlar da fiyatı ön planda tutanlar da aradıklarını firmada buluyorlar. Firmayı öne çıkaran da bu.

Yayıncı Mikrofon Fiyatları

Fifine mikrofonları popüler hale getiren, kalitesi kadar fiyatlarıdır. Podcast için uygun olan mikrofon, 1256 TL’ye firmadan satın alınabiliyor. Bu mikrofon, podcast dışında, YouTuber mikrofonu olarak da işlevseldir. 

Gamer mikrofonu arayanlar, 672 TL, 937 TL ve 1132 TL arasında değişen fiyatlarla mikrofon bulabiliyorlar. Açma kapama tuşlu mikrofonlar, 354 TL’ye firmada alıcısını bekliyor. Ayrıca, 1200 TL’den başlayan fiyatlarla kayıt mikrofonları yine firmadan satın alınabilecek ürünler arasındadır. Youtube, Twitch, Podcast, TikTok ve kayıt mikrofonlarının farklı çeşitleri firmadan satın alınabiliyor. Müşteriler, en kaliteli mikrofonu en ucuza firmadan alabiliyorlar.

https://www.elitmuzik.com.tr/kategori/fifine-mikrofon

10,053BeğenenlerBeğen
244TakipçilerTakip Et
1,038TakipçilerTakip Et

Listeler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler haberler

Başını alıp gitmek isteyenlere 12 ülke ve kabul şartları

Usta şair Özdemir Asaf bir şiirinde şöyle diyor: "Kolay mıdır bir...

Paris Moda Haftası’ndan ‘Yeter ilerlediğimiz, artık geri dönebiliriz’ dedirten defile

Kimisi modaya göre hayatını şekillendirir kimisinin uzaktan yakından ilgisi yoktur ya...

Şubat Avrupa’da ‘Karnavallar’ zamanıdır!

Şubat Avrupa’da karnavalların zamanıdır. Venedik, Nice, Köln, Düsseldorf ve Santa Cruz...

Tartışı-Yorum

Cumartesi Anneleri: Gözaltındaki kayıpların hikayesi

Kadir Gürhan “Kayıplar” ve “yargısız infazlar” denilince akla ilk gelen Latin Amerika ülkeleridir. Bu ülkelerde askeri cunta yönetimleri “gözaltında kayıplar” ve “yargısız infazlarla” kendisine muhalif olan tüm kesimlere karşı bir...

Robert Fisk: Türkiye iş pişirdiği IŞİD hilafetinin saldırılarıyla karşı karşıya

Ortadoğu uzmanı Robert Fisk'in Independent'ta yayınlanan makalesinde, Türkiye "Petrol kaçakçılarının ürünlerini IŞİD denetimindeki bölgelerden getirmesine izin verdiğini" belirterek, "Türkiye iş pişirdiği IŞİD 'hilafetinin' Ankara ve İstanbul’a yönelik saldırıları ile karşı...

Rıza Yalçın Koçak yazdı: Olağanüstü zulüm

Rıza Yalçın Koçak Etrafımızdaki insanlar büyük bir şaşkınlıkla cevabı bir yanı ile çok basit bir yanıyla ise iler tutar yanı olmayan sorular soruyorlar. İşyerlerinden atılan arkadaşlarının masumiyetlerine iliklerine kadar inanıp...