Ana SayfaVe insanDünyanın en ilginç sanatçısından...

Dünyanın en ilginç sanatçısından en ilginç savaş aracı

Arjantinli sıradışı sanatçı Raul Lemesoff, insanlara kitabı sevdirmenin belkide hiç denenmemiş bir yolunu deniyor. Sanatçının çalışmasını derlediğimiz listemizde aşağılara doğru kaydıkça önyargılarınız yıkılacak.

Dilerseniz sıradışı listemize geçelim.

1.

Arjantin’in Buenos Aires kentinde yaşayan sanatçı Raul Lemesoff, adına ‘kitle eğitim silahı’ dediği bir esere imza attı.Dünyanın en ilginç sanatçısından en ilginç savaş aracı

2.

Seyyar kitaplıklar yaratan sanatçı bu kez de tankla karşınızda. Tank, üretildiğinden beri hiç bu kadar ‘hasar’ vermemişti!Dünyanın en ilginç sanatçısından en ilginç savaş aracı (7)

3.

Arabaları seyyar kitaplık haline getiren Raul Lemesoff bu sefer de Ford Falcon marka otomobili bir tanka çevirdi.Dünyanın en ilginç sanatçısından en ilginç savaş aracı (8)

4.

Lemesoff, 79 model Ford Falcon’a, bir taret, fonksiyonsuz bir silah ve 900 adet kitabı yerleştirebileceği boşluklar ekleyerek yepyeni bir görünüm kazandırdı.Dünyanın en ilginç sanatçısından en ilginç savaş aracı (9)

5.

Eser, cehaletle mücadele ve bilginin yayılması gibi amaçlar güdüyor.Dünyanın en ilginç sanatçısından en ilginç savaş aracı (5)

6.

Lemesoff, Buenos Aires sokaklarını gezerek gencinden yaşlısına, herkese kitap dağıtıyor.Dünyanın en ilginç sanatçısından en ilginç savaş aracı (4)

7.

Kendisinden kitap alanlardan tek talebi ise kitapları okumaya söz vermeleri.Dünyanın en ilginç sanatçısından en ilginç savaş aracı (4)

8.

“Görevim çok tehlikeli” diyor ve ekliyor Lemesoff; “İnsanlara güzel ve eğlenceli bir yolla saldırıyorum!”Dünyanın en ilginç sanatçısından en ilginç savaş aracı (3)

9.

Hedefini seçiyor.

Dünyanın en ilginç sanatçısından en ilginç savaş aracı (3)

10.

Düzenli bir okuru var.

Dünyanın en ilginç sanatçısından en ilginç savaş aracı (2)

11.

Amerika filmlerindeki gibi çocukları tanktan şeker uzatıyor.

Dünyanın en ilginç sanatçısından en ilginç savaş aracı (2)

12.

Artist Raul Lemesoff drives his vehicle called "Arma de Instruccion Masiva" (weapon of mass instruction) through the streets of Buenos Aires

13.

Dünyanın en ilginç sanatçısından en ilginç savaş aracı (1)

10,053BeğenenlerBeğen
244TakipçilerTakip Et
1,038TakipçilerTakip Et

Listeler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler haberler

Mutlaka izlemeniz gereken En iyi 20 özgürlük filmi

En iyi özgürlük filmleri demişken Jean Cocteau'nun şu sözünü hatırlatmadan geçmemek...

World Leaders Are People Too: Artist Shows Them Doing Their “Duty”

Given all the hefty decisions that today’s world leaders often have...

Efsane Yönetmen ‘Stanley Kubrick’ten New York fotoğrafları!

Tüm zamanların en büyük film yönetmenlerinden biri olarak tarihe geçen Stanley...

En iyi kişisel gelişim filmleri

Kişisel gelişim filmleri son yıllarda artmaya başladı, bunun sebebi ise kuşkusuz...

Tartışı-Yorum

Ekşi Sözlük yazarı: Biz vatan hainiyiz, sizi de vatan haini olmaya davet ediyoruz

Ekşi Sözlük yazarlarından maarri, "3 dakikada apo troll'lerinden kurtulma rehberi" adlı başlığa yazdığı entryde, "Kendinizi bu zavallılığa mahkum etmeyin, kafanızı kuma gömmeyin, farklı fikirleri duymaya tahammül edin" diyerek "Biz...

Direniş Suflesi: Hayır

‘Oku’ diye başlıyor olmasına rağmen kutsal sayılan kelam; ilk maraza mevzunun başında ortaya çıkıyor. Taraflaşmanın daha kolay belirlendiği, hudutların keskin olduğu süreçler elbette yaşandı. Her konuya dair yaklaşımlar farklı idi...

Hani biz de imza atmıştık ya, şu müstemleke aydınları!

Tanımlar, Sınırlar, Ötekiler   Dün telefon açtım ona, yengeyle çocuklar güvende mi diye sordum, malum, lojmanlar yakın… İyiler dedi. N’olur dikkat edin kendinize dedim. Kendisi Sur’da, malum mesele, hani biz de...