Ana SayfaHaberlerEkonomiGaranti Bonus Gold Kredi...

Garanti Bonus Gold Kredi Kartı Özellikleri

hakkında Garanti Bonus Gold Kredi Karti Ozellikleri bonus

Garanti Bonus Gold kredi kartı sayesinde alışverişleri biraz daha cazip bir hale getirebilir ve konu hakkında kolaylıklar ortaya çıkarabilirsiniz. Kredi kartı konusunda en çok tercih edilen isimlerden biri olan Garanti Bankası, bu alana farklı ve avantajlı çözümler sunmuş durumdadır. Bol bonus kazandıran ve çeşitli indirimler sunan yapısı ile Garanti Bonus Gold kredi kartı bu alanda doğru bir seçim yapmanıza neden olacaktır.

Garanti Bonus Gold Kredi Kartı Özellikleri Nelerdir?

Bu kredi kartı üzerinden yapmış olduğunuz her alışveriş için bonus kazanırsınız. 1 bonus puanı ise 1 TL’ye eşit durumdadır. Öte yandan aylık harcama tutarı 2 bin TL’yi geçtiğinde ekstra olarak %25 daha fazla bonus kazanma imkanına sahip olursunuz. Yani her açıdan harcama başına puan kazanmak isteyenler için ideal bir seçenek halinde bulunur.

Temassız ödeme özelliği olan kredi kartları arasında bulunan bu seçenek, ödeme işlemini saniyeler içinde yapmanıza olanak sağlayacaktır. 50 liraya kadar olan alışverişleriniz için bu özelliği kullanabilir ve bu şekilde kasada beklemeye gerek kalmadan ödemeleri daha rahat şartlar altında gerçekleştirebilirsiniz.

Taksitli nakit avans özelliği sunan Garanti Bonus Gold Kredi kartı acil nakit ihtiyaçlarınıza acil çözümler bulmanıza neden olacaktır. Bu sayede istediğiniz her an kredi kartınızla nakit avans alabilir ve uzun taksit seçeneği ile almış olduğunuz avansı ödemeye başlayabilirsiniz. Ayrıca düşük faiz imkanı sunduğundan dolayı geri ödemeler biraz daha rahat şartlar altında yapılmış olacaktır.

Taksit erteleme özelliği bulunan bu kredi kartı sayesinde istediğiniz her an taksitleri ertelemeye başlayabilirsiniz. Ekstre atlat özelliğinden yararlandıktan sonra, ödemeyi bir ay sonrasında yapma şansına sahip olacaksınız.

Ayrıca dönemsel olarak yayınlanan kampanyalardan ve indirimlerden de yararlanabilir ve alışverişleri daha keyifli bir hale getirebilirsiniz. Yani her açıdan zengin sayıda özellik arayanlar için özel bir seçenek olacaktır.

Bonus Gold kredi kartınız ile aylık 2.000 liranın üzerinde harcama yaptığınızda %25 ekstra Bonus kazanırsınız.

Bonus Gold kredi kartı sahibiyseniz, ekstrenizi taksitlendirme imkânınız da bulunmaktadır. Bu özelliklerden faydalanmak için internet bankacılığını kullanabilirsiniz. Aynı zamanda Garanti bankası şubelerinden ya da müşteri hizmetlerinden de ekstre taksitlendirme yapabilirsiniz. Bu sayede ekstre borucunuzun minimum tutarını ödedikten sonra kalan borcunuzu 3 eşit taksite böldürebilir ve ödemelerinizi rahatlıkla yapma imkanına sahip olabilirsiniz. Ekstre taksitlendir özelliği sayesinde kalan ekstre borcunuzu 3 eşit ya da 2 eşit taksite böldürebilirsiniz. Bu özelikten yılda 3 kez yararlanma imkânınız bulunmaktadır.

Garanti Bonus Gold kredi kartı sahibiyseniz, aynı zamanda işlem taksitlendirme avantajından da faydalanabilirsiniz. Peşin olarak yaptığınız alışverişleriniz varsa ve bunları keşke taksitli yapsaydım diye düşünüyorsanız hemen işlem taksitlendirme özelliğini kullanabilirsiniz. Bu işlem için cep telefonunuza SMS geldiyse SMS’i yanıtlayabilir ve peşin alıverişinizi taksitlendirebilirsiniz. Bunun dışında internet bankacılığından, müşteri hizmetlerinden, banka şubelerinden ya da Bonus Flaş uygulamasından işlem taksitlendirme yapabilirsiniz. 50 TL ve üzerindeki harcamalarınızı taksitlendirebileceğiniz bu özelliği 2 aydan 17 aya kadar taksitlendirmek için kullanabilirsiniz. Taksitlendirme işlemleriniz için %2 oranında faiz uygulanmaktadır.

Bu kredi katınızdan ücretsiz taksitli nakit avans çekme imkânınız da bulunmaktadır. Normalde taksitli nakit avans çektiğinizde, masraf alınmaktadır. Ancak kartınızda bulunan bu özellik sayesinde acil nakit ihtiyaçlarınız için nakit avans çekebilir, bunları faiz dışında ekstra hiçbir ücret ödemeden eşit taksitlere böldürebilir ve kolaylıkla ödeyebilirsiniz. Nakit avans limitiniz kredi kartınızın limitine bağlı olarak değişecektir. Nakit avansınızı 5 aydan 12 aya kadar taksitlendirebilirsiniz. Bu taksitlendirme için alınan faiz oranı %2’dir. Üstelik çekmiş olduğunuz nakit avansı erken kapama ya da kısmi kapama imkânınız da bulunmaktadır.

Garanti Bankası tarafından sunulan Bonus Gold kredi kartı, aynı zamanda tüm Bonus kartlarının kampanyalarından yaralanma imkânı da sunmaktadır. Tüm alışverişlerinizden ekstra puan kazanabilir, çeşitli mağazalarda bulunan indirimlerden faydalanabilir, hatta ekstra taksit alma avantajından da faydalanabilirsiniz.

Bu kredi kartlarına ait kampanyalar, her ay güncellenmektedir. Kampanyalar hakkında detaylı bilgi almak için Garanti Bankasının internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Bu sayede hangi kampanyalardan yaralanabileceğinizi detaylı olarak görebilir, kampanyaların bitiş tarihlerini öğrenebilirsiniz.

Garanti Bonus Gold Kredi Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Garanti Bonus Gold Kredi kartı başvurusu sadece saniyeler içinde yapılabilmekte olup, başvuruya dair sonucu da aynı şekilde hızlı bir halde alabilirsiniz. Bunun için bankanın resmi internet sitesini ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Bu bölümde kredi kartı başvuru formunu eksiksiz olarak doldurarak başvuru talebini bankaya iletebilirsiniz. Başvuru formunda bireyden istenen bilgiler arasında telefon numarası, t.c kimlik numarası detayları yer almaktadır. Başvurunuz daha sonrasında değerlendirme sırasına alınırken, sonucu yaklaşık olarak on dakika içinde öğrenebilirsiniz. Vermiş olduğunuz cep telefonu numarasına kredi kartı başvurunuzun onaylanıp onaylanmadığına dair bilgi gönderilecektir. Eğer kredi kartı başvurunuz onaylandıysa, maksimum olarak alabileceğiniz kredi limitini de kısa mesaj sayesinde öğrenebilirsiniz.

Başvurusu onaylanan kişilerin banka şubesine gitmeye gerek kalmadan kredi kartı sahibi olabileceklerini belirtmek gerekiyor. Adresinize kadar Garanti kredi kartınız gönderilmiş olacaktır. Bu şekilde belgesiz ve kefilsiz bir şekilde kredi kartı alabilir ve bu alanda ortaya çıkması mümkün olan tüm zorlukları kısa sürede geri bırakabilirsiniz.

Banka kredi kartı başvurusu onayı sırasında kredi talebinde bulunan kişilerin kredi notu, gelir bilgisi gibi konulara önem veriyor. Özellikle yüksek bir kredi notuna sahip olan kişiler bankaya kredi kartı başvurusundan olumlu bir yanıt alabilir. Kişinin düzenli olarak bir gelirinin bulunması, ek gelir sunabilmesi, teminatı bulunması gibi durumlarda aynı şekilde kredi kartı alma ihtimalini güçlendirebilecek nedenler arasında bulunur. Konu hakkında daha fazla bilgi almak ve aklınızda kalan soru işaretlerine cevap bulabilmek için, bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilir veya en yakında bulunan şubesine gidebilirsiniz.

10,053BeğenenlerBeğen
244TakipçilerTakip Et
1,038TakipçilerTakip Et

Listeler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler haberler

Akıllara ziyan 24 hatalı mühendislik harikası!

Akıllara ziyan dedirten 20 hatalı mühendislik harikası yapı diyoruz, çünkü bunları...

Vietnamlı fotoğrafçıların gözünden 13 fotoğrafla Vietnam Savaşı

Vietnam Savaşı tarihte görülmüş en çetin savaşlardan biriydi kuşkusuz. Savaşın gerçek...

Magnus Wennman’dan 12 fotoğrafla kaçışın ortasında uyumaya çalışan mülteci çocuklar

Gazeteci ve fotoğrafçı Magnus Wennman, ülkelerindeki savaştan kaçmaya çalışan dünyadaki mülteci...

En iyi kişisel gelişim filmleri

Kişisel gelişim filmleri son yıllarda artmaya başladı, bunun sebebi ise kuşkusuz...

Tartışı-Yorum

Ortadoğu`nun Panaroma Denemesi – Tartışı-Yorum

Tartışı-Yorum / Yakup Emrah Şüphesiz ki zulmün egemen olması ile birlikte birçok kavram, gücü ellerinde bulunduran totaliter sistemlerin kendi fikriyatlarını muhafaza etmek adına ürettikleri büyülü sözlerdir. Örneğin İnsan Hakları Bildirgesi...

Rıza Yalçın Koçak yazdı: Olağanüstü zulüm

Rıza Yalçın Koçak Etrafımızdaki insanlar büyük bir şaşkınlıkla cevabı bir yanı ile çok basit bir yanıyla ise iler tutar yanı olmayan sorular soruyorlar. İşyerlerinden atılan arkadaşlarının masumiyetlerine iliklerine kadar inanıp...

Kerbelâ’ya Giderken Hz. Hüseyin

İmam Hüseyin, Hz. Ali ve Hz. Fatıma’nın ikinci oğludur. Hicretin dördüncü yılı Şaban ayının üçüncü günü Medine’de dünyaya geldi. Künyesi Ebu Abdullah’tır; lakapları ise Raşid, Tayyib, Vefî, Zekî, Mübarek,...