Ana SayfaHaberlerEkonomiLaboratuvar ortamında sperm testi...

Laboratuvar ortamında sperm testi yapan yerli dijital sağlık girişimi Spermatorial, 1.5 milyon TL’ye yakın yatırım aldı

hakkında Laboratuvar ortaminda sperm testi yapan yerli dijital saglik girisimi Spermatorial aldı

Mahremiyet, güven ve konfor değerleri üzerine kurulan klinik onaylı sperm sağlık raporu Spermatorial, evde sperm toplama kiti sayesinde erkeklerin kliniğe dahi gitmeden sperm sağlığını ölçtürebilmelerini sağlıyor.

Spermatorial, Hong Kong merkezli Coenda Health & Food‘dan 150 bin dolar yatırım aldı.

Spermatorial, laboratuvar ortamında uzman ekiplerce yapılan analiz sonuçlarına göre hazırlanan detaylı raporun yanında, gündelik yaşamda da kolayca uygulanabilecek sperm sağlığını arttırmaya yönelik öneriler sunarak baba adaylarının sağlıklı bir geleceğe hazırlanmalarına destek oluyor.

Girişim hikayesine Kasım 2019’da, bu alanda yürüttüğü başarılı çalışmaları ile tanınan, Biruni Üniversitesi’nden Murat Başar liderliğinde laboratuvar çalışmalarına başladı. Sonrasinda Ahmet Turgut ve ardindan Bordo Bilişim’inde aralarına katılması ile dijital sağlık girişimi olma yolunda gerekli teknoloji altyapılarını oluşturdular. Ankara’dan Saltuk Buğra Güneş ile CE (Conformité Européenne / European Conformity) dahil tüm yasal süreçlerini tamamladı.

Spermatorial nasıl çalışır?

Online Sipariş

Sperm sağlığı analizi surecini, eviniz konforunda ve mahremiyetinizde başlatmak için Spermatorial kit adresinize gönderilecektir. Platform ile paylaştığınız hiç bir bilgi herhangi bir kişi veya kurumla paylaşılmadığı gibi, kişisel gizliliğinizi korumak adına tüm bilgileriniz anonim olarak korunmaktadır.

Evinizden Ücretsiz Gönderin

Spermatorial Kit, sperm örneğinizi 48 saate kadar koruyabilmek üzerine özel olarak geliştirilmiştir. Hazır olduğunuzda, paketinizi herhangi bir Yurtiçi kargo şubesinden ücretsiz gönderebilirsiniz. Veya websıtemizde bulunan canlı destek hattından ulaşarak ücretsiz evden alımınızı planlayabilirsiniz.

Raporunuz Hazır

Spermatorial’in Partner laboratuvarı sperm örneğinizi analiz ederek sonuçları Spermatorial ile paylaşır. Her bir parametreyi anlaşılabilir bir dille detaylıca açıklandığı sperm sağlığı raporunuza, 24 saat içinde adınıza olusturulmuş hesabınızdan erişebilir ve tek tıkla indirebilirsiniz.

10,053BeğenenlerBeğen
244TakipçilerTakip Et
1,038TakipçilerTakip Et

Listeler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler haberler

Doğanın ele geçerdiği dünyanın en güzel balıkçı köyünden 20 fotoğraf

Çin’in Shengsi Adaları olarak bilinen ve 400 adadan oluşan bölgede yer...

Reuters’ın seçimiyle son 30 yıla damga vuran 56 fotoğraf!

Dünyanın önde gelen haber ajanslarından Reuters'ın fotoğrafçılarının çektiği fotoğraflardan derlenen 56...

13 madde ile turist ile gezgin arasındaki fark

İnsanların tatil veya bir ülkeyi ziyaret etme algısı farklıdır. Kimisi gezgindir,...

Leonardo DiCaprio’nun rol aldığı en iyi 5 film

90’lı senelerde yıldızı parlayan ve otuz yılı aşkın kariyeri boyunca başarı...

Tartışı-Yorum

Kalbi atan ölü bedenler

Bazı anlar vardır zihinlerimizde çocukluğumuza dair. Hayal mi gerçek mi olduklarını ömrü billah çözemeyiz. Bize anlatılanları, oradan buradan duyduklarımızı kurgulayarak bir görüntü yaratmış da olabiliriz, bizzat gözlerimizle tanık olduğumuz...

Slavoj Zizek: Türkiye’nin bir devlet olması devletin işlediği suçları aklamaz

Dünyaca ünlü filozof Slavoj Zizek, Cumhurbaşkanı sözcüsü İbrahim Kalın'ın “PKK'nın Marksist-Leninist bir terör örgütü olması, işlediği suçları aklamaz” sözlerine yanıt verdi. Zizek yanıtında "Evet, Türkiye’nin bir devlet olduğu gerçeği de Türk...

Hani biz de imza atmıştık ya, şu müstemleke aydınları!

Tanımlar, Sınırlar, Ötekiler   Dün telefon açtım ona, yengeyle çocuklar güvende mi diye sordum, malum, lojmanlar yakın… İyiler dedi. N’olur dikkat edin kendinize dedim. Kendisi Sur’da, malum mesele, hani biz de...