Ana SayfaYaşamİkizler burcunda Neptünyen Yeni...

İkizler burcunda Neptünyen Yeni Ay

3 Haziran günü İkizler burcunda işin içinde Neptün’ün etkin olduğu bir Yeni Ay meydana gelecek. Yeni Ay’ın bireysel etkilerini, sağlık ve diğer olası etkilerini ünlü astrolog Dinçer Güner kaleme aldı. İşte ayrıntılar…

Merhaba Arkadaşlar;
3 Haziran günü İkizler burcunun 12. derecesinde işin içinde Neptün’ün etkin olduğu bir Yeni Ay meydana gelecek. Bu Yeni Ay içinde Tabit sabit yıldızı da olacak. Öncelikle, Yeni Ay İkizler burcunda meydana geleceğinden dolayı, İkizler burcu semboliğinde neler varsa gündemimizde olabileceğine işaret etmektedir. Yeni Ay’ın önce bireysel etkileri akabinde sağlık ve son olarak diğer olası etkilerine birlikte göz atalım.

BİREYSEL ETKİLER

Yayıncılık, iletişim, tanıtım, reklam, halkla ilişkiler, seminer, lansman, seyahatler…vb her türlü yazılı sözlü, görsel iletişim konularının hayatımızda hız kazacağı bir dilime gireceğimize işaret etmekte. Bilgi, iletişim, önemli evrak ve dosyalar, mektuplar, mailler, eğitim, bilişimle ilgili konular, medya, sınavlar, teknoloji, davalar, şifreleme, şike, şaibe, sosyal medya, diplomatlar, Dışişleri Bakanlığı gibi konuların hayatımızda ön planda olabileceğine işaret etmekte. Yeni bir eğitime başlayabilir, sunumlar hazırlayabilir, lansmanlar yapabilir, yeni kitabınıza başlayabilir ve yayın evinizle görüşebilir, seyahatler organize edebilir, web sitesi açabilir, entelektüel anlamda kendimize yeni bilgiler katabilirsiniz.

Duygusal meseleleri halletmek için pek uygun değildir, çünkü İkizler süreci biraz daha zihinle ilişkilidir, duygulardan çok zihin ön planda olabilecektir. Tam da bu Yeni Ay zamanı iletişimin hızlanacağı, önemli haberlerin alınıp, verileceği zamanlara işaret eder. Kendimizi ifade etmek, konuşmak, derdimizi daha çok anlatmak, duyulmak isteriz. Kararlarımızın arkasında durmak zor olabilir, değişken bir ruh halinde olabiliriz, bunun için endişe etmeyin, bu çok normal. Yalnız bu süreçte başlayan işler ve ilişkilerde yoğunluk ve derinlik beklemek pek akıllıca olmaz, daha yüzeysel kalabiliriz pek çok konuda. Meraklı ve araştırmacı tarafımız çok daha güçlü bir şekilde çalışır

Bu Yeni Ay zamanı sosyalleşmek, arkadaşlarla bir araya gelmek, dedikodular yapmak çok daha fazla keyif verici olabilecektir. Yeni başlama ihtimali olan işler, eğer iletişim, yayıncılık, medya, satış, alım ve satım, eğitim ile ilgili konuların dışında ise istikrarı sağlamak biraz zorlaşabilir açıkçası.

Bu Yeni Ay zamanı sosyalleşmek, arkadaşlarla bir araya gelmek, dedikodular yapmak çok daha fazla keyif verici olabilecektir. Yeni başlama ihtimali olan işler, eğer iletişim, yayıncılık, medya, satış, alım ve satım, eğitim ile ilgili konuların dışında ise istikrarı sağlamak biraz zorlaşabilir açıkçası.

SAĞLIK OLARAK

İkizler burcundaki Yeni Ay zamanı eller, kollar, sinir sistemi, bronşlar, sinir sistemi, nefes ve solunum yolları problemleri, astımlar, alerjiler hassas olabilir. Yeni Ay 12. derecesinde olacak İkizler burcunun, bu da akciğerlere, nefes yollarına, akciğer damarlarına işaret etmekte. Özellikle bu noktalara ekstra dikkat edilmesinde fayda var. Bu Yeni Ay’a Neptün sert bir etki yapacağından dolayı dalgınlık, unutkanlık, ilaçların yan etkilerini göstermesi, zehirlenmeler söz konusu olabilir. Bu yüzden de yediklerinize, içtiklerinize ekstra dikkat etmenizde fayda var.

Yeni Ay haftasında omuzlarınıza masajlar yaptırmak, jimnastiğe başlamak iyi gelebilir. Bu Yeni Ay zamanında cereyanda fazla kalmamaya özen gösterin. Boyun ve omuz tutulmaları, kulunçlar daha sık oluşabilir. Yine nefes çalışmaları yapmak, nefes egzersizleri yapmak bu Yeni Ay zamanında ekstra iyi gelecektir. Romatizmaları olanlar değişken hava şartlarına karşı dikkatli olmalarında fayda var, şikayetler artabilir. Özellikle nefes yollarında, boğazda gıcıklar ve balgamlarda da artışlar olabilir.

Bu Yeni Ay'a Neptün sert kontakta olacak. Güneş/Neptün kontakları gerçeklerden kaçmaya, gereksiz yere aşırı hassaslık göstermeye, güven konusunda problemlere, kurban rolüne bürünmeye, boş işlerin peşinden koşmaya, belirsiz ve bulanık durumlara, aldanmalara, aldatılmalara, büyük duygusal gelgitlere neden olabilir.

DİĞER ETKİLER: NEPTÜN BAŞROLDE!

Bu Yeni Ay’a Neptün sert kontakta olacak. Güneş/Neptün kontakları gerçeklerden kaçmaya, gereksiz yere aşırı hassaslık göstermeye, güven konusunda problemlere, kurban rolüne bürünmeye, boş işlerin peşinden koşmaya, belirsiz ve bulanık durumlara, aldanmalara, aldatılmalara, büyük duygusal gelgitlere neden olabilir. Tam da İkizler burcu Yeni Ay zamanı bu Neptün/Güneş açısı etkin olması, İkizler burcuyla birleşince internetten alışveriş yaparken dikkatli olun, güvenmediğiniz sitelerde bilgilerinizi paylaşmayın. Bu dönem gelecek olası iş tekliflerini değerlendirirken dikkatli olun, gerçek olduğuna emin olun. Lütfen çocuklarınızı tam da bu Yeni Ay dönemi su başlarında, havuzlarda, denizlerde yalnız bırakmayın. Pişman olabileceğiniz büyük adımlar atmayın, atacağınız adımları iyi hesaplayın düşünün sorgulayın.

Özellikle Yeni Ay sürecinde pembe gözlüklerimizi takıp, gerçeklerden uzaklaşmamaya özen göstermemiz gerek. Neptün’ün aldatıcı ve manipüle edici haliyle, başımıza gelen olayları net bir şekilde ele almak zorlaşabilir. Aldanma, aldatılma, oyuna gelme hali baş gösterebilir. Neptün’ün olduğu alanda, sisli bir yolda yürümeye çalışmak demektir. Önümüzü göremeyiz. Bu yüzden de bu süreçte uzun vadeli yatırımlar yapmak, girişimlerde bulunmak için pek de uygun bir süreç değildir. Sadece burnumuzun ucundaki, gözümüzün önündeki olaylara odaklanmak yerinde olacaktır. Kendimizi bir olaya kaptırırken kurban rolüne de bürünmemekte fayda vardır. Fiziksel olarak yorgun ve isteksiz hissedebilirsiniz. Ruh haliniz pek neşeli olmayabilir, oturduğunuz yerden hayallere dalmak ve hiçbir şey yapmadan bu süreci yaşamak isteyebilirsiniz. Başkaları ile çatışmaya girmek istemezsiniz, size dıştan gelen etkilere tam olarak nasıl yanıt verdiğiniz de çok belirgin olmaz.

Ruh haliniz pek neşeli olmayabilir, oturduğunuz yerden hayallere dalmak ve hiçbir şey yapmadan bu süreci yaşamak isteyebilirsiniz. Başkaları ile çatışmaya girmek istemezsiniz, size dıştan gelen etkilere tam olarak nasıl yanıt verdiğiniz de çok belirgin olmaz.

Akıl karışıklığı ve isteksizlik Güneş/Neptün etkileşiminin en göze çarpan etkilerindendir. Sahip olduğunuz hedefler, beklentilerle, yapmanız gereken şeyler arasında bir ikilem olabilir, ya da gerçekleri görmekte zorlanabilirsiniz. Özellikle aldanmalara, aldatılmalara, kandırılmalara karşı dikkatli olunmasında yarar vardır. Kendimizi kurban edebileceğimiz koşullar söz konusu olabilir, kendimizi gereksiz yere feda edebiliriz. Özellikle sezgileriniz çok güvenin, rüyalarınızın ne sembolize ettiğine dikkat edin. Evrenin, yaşamın sunacağı işaretleri iyi yakalamaya bakın. Yaşam hedefler, kariyerinizi ilgilendiren konularda belirsizliklere, karmaşalara düşülebilir. Kariyerinizi ilgilendiren konularda majör kararlar vermek, atılımlar yapmak için pek uygun bir değildir. Yalnızlık, karmaşadan, hayatın hızlı akışından kaçmak için çok ideal bir zamandır. Eğer imkanınız var ise sessiz sakin bir yere tatile gitmek, minik bir kaçamak yapmak için çok uygundur. Eskiye, geçmişe ait konular çok sık gündeme gelebilir. Eski resimler, anılar, fotoğraflar, müzikler… Yalnız ev içinde su boruları, mutfak, banyo gibi noktalarda minik sorunlar meydana gelebilir. Terapi almak, dert anlatmak, ruhsal anlamda şifalanmak, koçluk desteği almak için de harika bir güne işaret etmekte. Mistik, psişik konularla yüz yüze gelebilirsiniz veya bu konular üzerine sohbetler dönebilir daha çok.

Yaşamın gerçeklerinden kaçmaya çok daha eğilimli oluruz, alkol kullanımı çok artabilir. Keyfe keder içmek için iyidir dostlarla bir araya gelip, ama abartmamaya özen gösterin. Alkol çok daha hızlı etki edebilir zira. Alerjiler, zehirlenmeler, ishal gibi durumlarda meydana gelebilir. Yeni Ay’da TABİT sabit yıldızı da etkin olacak. Satürn/Jüpiter karakterinde bir yıldızdır. Bu yıldız kendine güveni ama hareketlerdeki tutarsızlığı, ticari konularda başarı, seyahatler ama özellikle yurt dışı yolculuklarına işaret eder. Büyük baş hayvanların zarar görmesi de demektir bu yıldız.

Sevgiler…
Dinçer Güner

İLGİLİ HABERHaziran ayında bu saatlere dikkat!Haziran ayında bu saatlere dikkat!

 


10,053BeğenenlerBeğen
244TakipçilerTakip Et
1,038TakipçilerTakip Et

Listeler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler haberler

Uğruna şiirler yazılan değil, şiir yazan 11 ‘kadın’ şair

Kadın ve şiir sözcükleri yan yana gelince hep erkek şairler tarafından...

25 Of The Best Award-Winning Wedding Photos Taken In 2014

1st Place in All About Light, Winter 2013, Taipei, Taiwan1st Place...

13 fotoğrafla mesafeleri anlamsız kılan Koreli çiftin hikayesi

Uzak mesafeli ilişkilerin kuşkusuz en sinir bozucu tarafı aradaki uzun mesafelerdir....

18 maddede Jean-Léon Gérôme kimdir neyin fesidir

Fransız ressam Gérôme, heykeltraş, öğretmen ve Oryantalizm akımının en önemli sanatçılarındandır....

Tartışı-Yorum

Unutmayın, Affetmeyin, Delirin!

Sizlere bir ruh sağlığı uzmanı olarak, görüntüleri izlemeyin, izlettirmeyin demeyeceğim. Sizlere bu anın, bu dehşetin görüntülerini izlettirmek insanları travmatize eder, güvensiz hissettirir, katliamı yapanlara hizmet eder de demeyeceğim. İsrail’den,...

İleri gitmek için “geriye doğru yoldaşlar”

Araştırma Görevlisi -/Can Irmak Özinanır- Tartışı-Yorum İngiltere’de radikal solcu milletvekili Jeremy Corbyn’in İşçi Partisi’nin liderliğine seçilmesi ezilenlere umut verdiği kadar, egemen sınıflarda bir korku da yarattı. İngiltere sağı Corbyn’i hedefine...

Fikirsiz fikir sahipleri

Mehmet Uzun* - Tartışı-Yorum “Ustalık” dönemiyle kendini belli eden otokratik yönetimin neşter vurduğu sahalardan biride hiç şüpehiz akademi olmuştur. Ülkemiz üniversitelerinde öteden beri endişe verici düzeyde olan bilimsel kaygı yerini...