Ana SayfaKültür SanatSinema‘Aşk 102’ dizisinin başrol...

‘Aşk 102’ dizisinin başrol oyuncuları koronavirüse yakalandı, çekimler durduruldu

Netflix’in “Aşk 102” dizisinde başrolleri paylaşan Alina Boz ve Kubilay Aka koronavirüse yakalandı. Öte yandan İpek Filiz Yazıcı’nın da test sonucu pozitif çıktı. Dizinin çekimleri durduruldu.

“Aşk 102” dizisinde başrolleri paylaşan Alina Boz ile Kubilay Aka’nın test sonuçları pozitif çıktı. “Aşk 102” ile aynı zamanda “Yeni Hayat” dizisinde de oynayan İpek Filiz Yazıcı’nın da pozitif çıkan test sonucunun ardından “Yeni Hayat” dizisine de ara verildiği belirtildi.

Kubilay Aka, koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından sosyal medya hesabından, “Sıkıntı yok bu covid kime bulaştığını bilmiyor” diye yazdı.

TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Netflix’te yayımlanan “Aşk 101” dizisinin devamı olarak çekilen “Aşk 102″nin bir başka oyuncusu aynı zamanda “Yeni Hayat” dizisinde de rol alan İpek Filiz Yazıcı’nın da test sonucunun pozitif çıktığı belirtildi.

Yaşanan bu gelişme üzerine “Yeni Hayat” dizisinin de setine ara verildi.

Beş teknik ekip çalışanı da koronavirüse yakalandı

Sinema Televizyon Sendikası’ndan yapılan açıklamada,  “Aşk 101” dizi film çekimleri sırasında üç oyuncuyla beraber beş teknik ekip çalışanının da koronavirüse yakalandığı belirtildi. Açıklamada 8 Eylül’de tüm ekibe tekrar test yapılacağı belirtildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


10,053BeğenenlerBeğen
244TakipçilerTakip Et
1,038TakipçilerTakip Et

Listeler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler haberler

Karavan tatili için 6 kış rotası

Türkiye’de yani tatil anlayışının merkezindeki karavan tatili, yazın aksine kışın da yapılabilmesiyle tatilcilerin gözdesi olmaya devam ediyor.

Twitter Trollerinden akla ziyan 16 paylaşım

Yeni iletişim teknolojileriyle birlikte gelen "iletişim hali" ve sosyalleşmenin yeni alanlarında...

Tahtadan yapılmış 53 harika ötesi sanat eseri

Çok ilginç denilebilecek yeni bir listeyle karşınızdayız. Bu listede ağaçlardan yapılmış...

Tartışı-Yorum

Hani biz de imza atmıştık ya, şu müstemleke aydınları!

Tanımlar, Sınırlar, Ötekiler   Dün telefon açtım ona, yengeyle çocuklar güvende mi diye sordum, malum, lojmanlar yakın… İyiler dedi. N’olur dikkat edin kendinize dedim. Kendisi Sur’da, malum mesele, hani biz de...

Türkiye’de katliamlar hangi kültürden besleniyor?

Bugün Kürt illerinde yaşanan katliamlar hangi kültürel gelenekten besleniyor ve yaşananlara sessiz kalan vicdansızlık referanslarını nereden alıyor? Sendika.org yazarı Önder Özdemir, tarihten verdiği birkaç örnekle yaşadığımız güne kadarki katliamlar...

Ahlâksız modernite – Hamdi Şekeroğlu yazdı

“Her yeni güne acı haberlerle uyanan, gazete manşetleri kan kırmızısı ile tektipleştirilen, acı, terör, tecavüz ve cana kıyma sıradan eşik-altı haberler olarak adledilen daha da kötüsü bütün bu olup...