Ana SayfaHaberlerEkonomiSesli kitap uygulaması Storytel,...

Sesli kitap uygulaması Storytel, Arap bölgesindeki rakibi Kitab Sawti’yi satın aldı

[ad_1]

Dünyanın önde gelen sesli kitap ve e-kitap dinleme girişimlerinden biri olan Storytel, Ortadoğu ve Arapça konuşan dünyanın önde gelen sesli kitap dinleme hizmeti Kitab Sawti‘yi satın alıyor.

Storytel Arabia ve Kitab Sawti‘nin bu birleşmesi, tüketicilere dünyadaki en büyük ve en zengin Arapça sesli kitap kütüphanesine erişim sağlayacak benzersiz bir içerik sunacak.

2020 yılının ilk çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre satışları yüzde 79 büyüyen Kitab Sawti, Arapça içerikler için bölgenin önde gelen yapımcı ve sesli kitap dineleme hizmetlerinden biridir. Arap bölgesinde stüdyo ağları işletiyor ve kaliteli bir içerik sunmak için 100’den fazla anlatıcı organize ediyor.

2016 yılında İsveçli girişimciler Sebastian Bond ve Anton Pollak tarafından kurulan şirket, Arapça konuşan dünyada kaliteli sesli kitaplar ve kültürel deneyimlerle ilgili ürettiği içeriklerle, arap bölgesinin hızla kabul gören popüler bir girişimi oldu ve böylece 2017 yılında çalışmalarına başlayan Storytel Arabia için güçlü bir rakip haline geldi.

Storytel’in kurucusu ve CEO’su Jonas Tellander “Storytel ve Kitab Sawti’nin birleşiminin Arap tüketicilere, yayıncılarına ve yazarlarına sunduğu müthiş fırsatlardan dolayı çok heyecanlıyım. Çevrimiçi medya tüketimi, yerel tüketicilerin dijital ürünlere ve ödeme çözümlerine gösterdiği güvenin yanı sıra Orta Doğu’da da büyümesini sürdürmektedir. Şu anda bölgede gördüğümüz sesli kitaplara yönelik müşteri ilgisindeki olumlu eğilim, büyük potansiyeli de açıkça göstermektedir. Bu potansiyel, Storytel ve Kitab Sawti’nin muhteşem yerel Arap takımlarının önde gelen birleşik beceri ve deneyimlerine de yansıyor.” dedi.

Storytel, Kuzey Avrupa’daki sesli kitap ve ekitap alanında 1 numaralı yayın hizmetidir ve 20 pazarda 1,2 milyondan fazla aboneye sahiptir. Storytel’in global ölçekte kütüphanesinde 500.000’den fazla sesli kitap ve e-kitap bulunuyor. Bu satın alma ile Storytel, yeni bir coğrafi iş bölgesi olan Storytel MENA’yı kurdu. Kitab Sawti’nin kurucu ortağı ve şu anki CEO’su Sebastian Bond, Storytel’in bugün Storytel Arabia ve Kitab Sawti operasyonlarından oluşan MENA’daki işini yönetecek ve denetleyecek.

[ad_2]

Listeler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler haberler

William Harrison’un inanılmaz karakalem çalışmaları!

Chicago banliyölerinde büyüyen William Harrison, Illinois Üniversitesi'nde sanat eğitimi aldı yıllar...

Hannah Price ve ‘tacizcileri taciz etme aracı’ olarak fotoğrafçılık

Bir kadının 'yalnız' dolaşması sırasında karşılaştığı sözlü, yazılı, fiziksel tacizleri biliyor...

Nikita Nomerz’den 18 çalışmayla şehrin ruhunu duvarlara yansıtan estetik

Nikita Nomerz, şehrin ruhunu sprey boyalarıyla eski yapılara yansıtmaya çalışan Rusyalı...

Sosyal Medyadan 20 maddeyle Beşiktaş yenilgisi

UEFA Avrupa Ligi'nde Clup Brugge ile kendi evinde oynayan Beşiktaş 3-1...

Tartışı-Yorum

Marksist ve sosyalist bir siyasetçi olarak Yaşar Kemal

Yaşar Kemal, 28 Şubat 2015’te direne direne ölümünün ardından değişik yönleriyle tanıtıldı. Romancılığı, hikâyeciliği, şairliği, gazeteciliği, doğaya olan tutkunluğu, insana olan aşkı, neşeli kişiliği onu tanıyanlar tarafından anlatıldı. Ancak bir Marksist ve bir sosyalist siyasetçi oluşuna pek az değinildi. Oysa bu yönleri, yaşamı boyunca diğer tüm nitelikleriyle...

İşini hakkıyla yapmak seküler bir namus yeminidir

Barış Ünlü’nün bugün davası vardı, Ankara Adliyesinde, DTCF’nin tam karşısı; çok farklı dönemlerin mimari anlayışını yansıtmakla beraber her ikisi de olabildiğince “çatık kaşlı”. Sosyoloji bölümünün eski dersliği, 433 diye bilinir, adliyeye tam karşıdan bakardı. İki devlet kurumu, iki çatık kaşlı bina… Yine bilen bilir, ders anlatırken hiç...

Ölümü öldürmek, sonsuz bir umudun baharıdır…

“Evîn Biharek e…”* - Arjen Arî Bir acılar sarmalıdır sancı, zamanın derinliklerinde gezinen ve hayatın kıyılarına vurur hafızalarının unutulmayacak sesleri. “Lal bû zimanê xwezayê, Girî herikî, jan bû banî” (“Dilsizdi doğanın dili, gözyaşı aktı, acı köprü oldu…”) dizeleri ile anlatıyor şair Semra Çelebî, ‘Birîn’ adlı şiir kitabında, gerçeğin...