Ana SayfaHaberlerEkonomiThomas Cook, borç yığını...

Thomas Cook, borç yığını içinde resmen battı

İngiltere’nin en bilinen 178 yıllık seyahat şirketi Thomas Cook, borç yığını içinde resmen battı.

Thomas Cook tarafından yapılan açıklamada, şirketin ek fon sağlama konusundaki çabalarının başarısızlığa uğramasının ardından Londra’daki yüksek mahkemeye başvuruda bulunulduğu söylendi.

Tüm rezervasyonlar, uçuşlar ve tatillerin Thomas Cook tarafından iptal edilmesi, yolcular tarafından panikle karşılandı.

Thomas Cook tatile giden İngiliz vatandaşlarının ülkeye geri getirilmesi için, barış dönemlerindeki en büyük geri dönüş operasyonlarından birini başlattı. Hükümet iki hafta boyunca İngiltere’ye geri gelmek üzere rezervasyonu olanların herhangi bir ek ücret ödemeden dönüşlerin sağlanacağını bildirdi.

Şirketin çöküşü Fosun Tourism Group öncülüğünde Thomas Cook’un şirketi kurtarmak için yatırımcılarla yaptığı son dakika görüşmelerinden sonuç alınamaması üzerine gerçekleşti.


10,053BeğenenlerBeğen
244TakipçilerTakip Et
1,038TakipçilerTakip Et

Listeler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler haberler

12 yaşında suikaste uğrayan en küçük devrimci: Iqbal Masih

Pakistan’ın en yoksul bölgelerinden birisi olan Mudrike’de doğan Iqbal Masih, 4...

Tolga Girgin’den hayrete düşüren 30 adet 3D çalışması

Sanatçı Tolga Girgin, yaptığı 3D kaligrafik çalışmalarla görenleri hayrete düşürüyor. Elektrik...

Araç bahar bakımı nasıl olmalı?

Araçlarda bahar bakımı nasıl olmalı? Kış aylarında artan yağışlar, zorlaşan yol koşulları, hava kirliliği ve nem oranlarının artması araçların yıpranmasına ve performansının düşmesine neden oluyor. Bu durum bahar aylarında araçların birtakım bakım, onarım ve kontrollerini beraberinde getiriyor.

Alkol Oranı En Yüksek 10 İçki

10. OLMECA TEKİLA Son sırada %38 alkol oranıyla Olmeca Tekila yer...

Tartışı-Yorum

Kerbelâ’ya Giderken 1

Muharrem ayı içerisinde olduğumuz bu günler de Kerbelâ katliamını, ve bu katliama giden yolu konu almak istedim. Üç parçaya ayırdığım bu yazıda Ehlibeyte ve Ehlibeyt yoldaşlarına yapılan haksızlıkları kaleme...

Düşünürken

Sevgili okur bu atmosferde yazı yazmak hiç olmadığı kadar zor, öyle ki ciğerden kaleme kan çekmek kalemden kağıda mürekkep akıtmaktan daha kolay. Neden mi? Öyle bir iklim yaşıyoruz ki...

Oruç nedir?

Oruç, insanın bedenini kontrol etmek, disiplin ve denetim altına almak, ruhsal yapısını güçlendirmek için yaptığı bir ibadettir. Oruç ibadeti belirli zamanlarda yeme, içme, cinsellikve eğlenmekten mahrum bırakma gibi; istekleri/duyguları  terk ederek, zihinsel/ruhsal yapıya...