Gün geçtikçe daha da popüler hale gelen Korece pek çok kişi tarafından ikinci dil olarak öğrenilir. Türkiye ile Güney Kore arasında tarihten bu yana kültürel temasların ve sıcak bağların bulunması dilin geniş bir bölgeye yayılmasında etkili olmuştur. Güney Kore genelinde yaklaşık 45 milyon kişi tarafından konuşulan Korece Kuzey ve Güney Kore ile Çin’in Yanbian özerk bölgesinde konuşulur. Hangul alfabesinin kullanıldığı dilde etkili bir iletişim kurabilmek için profesyonel Türkçe Korece çeviri desteği almak gerekir. Amerika, Rusya, Japonya gibi pek çok ülkede bu dili konuşan kişilere rastlamak mümkündür. Gelişmiş bir iletişim ağının bulunması çeviri hizmetine olan ihtiyacı daha da artırır.
Türkçe Korece çeviri
Önceki İçerik
Sonraki İçerik
Popüler haberler
Listeler
Mücadeleleriyle tarihte yer edinen Ortadoğu’nun 3 leylası
Dünyanın mazlum halkları bir yandan var olma mücadelesi verirken bir yandan...
Dünyadan
16 fotoğrafla sosyal medyayı çalkalayan ağaçkakan gelincik hikayesi
Amatör fotoğrafçı Martin Le-May'in çektiği ve sosyal medyanın dünya gündemini meşgul...
Fotoğraf
Vietnam ve fotoğraf
Vietnam'ı merak edenler için Vietnam merkez kıyısında bulunan Hoi An antik...
Listeler
Pek bilinmeyen ama mutlaka izlemeniz gereken 9 dizi
Ne izlesem, ne izlemeliyim diyerek uzun araştırmalar sonucu izlediğiniz dizi veya...
Tartışı-Yorum
Saatin Evrimsel Tarihi! /Günel Abdulllayeva Tekcan
İnsanoğlu tarih boyunca zamanı yakalamaya çalıştı. Zaman geçtikçe onu yakalamak için birbirinden farklı mekanizmalar icat edildi. Önce güneş, su, kum, od ile başlayan bu sevürven günümüzde kullandığımız saatlere kadar geldi. İşte insanlık tarihimizin zamanı yakalamaya, tanımlamaya çalışırken bulunan zaman ölçerler ve hikayeleri:
Güneş Saati Su saati Kum Saati Yıldız Saati Od Saati Kule Saat Sarkaçlı...
Ümit Kıvanç, ‘Burası sizin vatanınız değil’ denirken Türkler nerede?
Ümit Kıvanç Radikal'de yer alan bugünkü yazısında 'Devletin doğuda yaptığı, kamu düzeni sağlamak değil. Bir sindirme harekâtı, teslim alma operasyonu. 7 Haziran öncesinden beri nereden nereye gelindiğini idrak edebilmeliyiz' ifadelerine yer verdi. Ümit Kıvanç'ın Türkler nerede? başlıklı yazısı şöyle:Hiçbir şey, memleketin bir bölümünde resmen savaş çıkarılmışken toplumun “Türk...
Ahlâksız modernite – Hamdi Şekeroğlu yazdı
“Her yeni güne acı haberlerle uyanan, gazete manşetleri kan kırmızısı ile tektipleştirilen, acı, terör, tecavüz ve cana kıyma sıradan eşik-altı haberler olarak adledilen daha da kötüsü bütün bu olup bitenleri hazmedip “düşünce fakiri” olmayı seçen kitlelerle dolu olan Türkiye’de yazacak bir bu mu kaldı kardeşim?” diyebilirsiniz.
Dünya tarihinde...