Ana SayfaListelerTürkiye’de Balayına Gidilecek En...

Türkiye’de Balayına Gidilecek En İyi 10 Yer

Unutulmaz bir balayı geçirmek her yeni evli çiftin hayalidir. Genellikle çiftlerin tercihi yurtdışı olsa da yurtiçinde de unutulmaz bir balayı için çok sayıda alternatif bulunuyor.

İşte Türkiye’de balayına gidilebilecek yerler;

1.Assos

hakkında Turkiye’de Balayina Gidilecek En Iyi 10 Yer Balayına

Sakin ve güzel bir tatil beldesi arayanlar için Assos en ideal yererden biridir. Gece hayatının bulunmadığı belde, kafa dinlemek ve denizle güneşin tadını çıkarmak isteyen çiftler için iyi bir balayı seçeneğidir.

2.Göcek

hakkında 1563363373 670 Turkiye’de Balayina Gidilecek En Iyi 10 Yer Balayına

Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı olan Göcek, doğa ile iç içe bir balayı geçirmek isteyenler için iyi seçeneklerden biri. Etrafı yemyeşil ormanlarla çevrili olan Göcek’te masmavi denizin tadını çıkarabilir, sabahları doğa yürüyüşleri yapabilirsiniz.

3.Olimpos

hakkında 1563363373 685 Turkiye’de Balayina Gidilecek En Iyi 10 Yer Balayına

Uygun bir bütçeyle romantik bir balayı geçirmek istiyorsanız Olimpos tam size göre bir yer. Antalya’nın güneyinde yer alan Olimpos’ta ağaç evlerde kalabilir gündüzleri ise denizin ve güneşin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.

4.Abant

hakkında 1563363373 744 Turkiye’de Balayina Gidilecek En Iyi 10 Yer Balayına

Doğayla iç içe bir balayı için alternatif yerlerden biri de Abant. Muhteşem güzellikteki doğasıyla, romantik bir balayı için Abant’ı tercih edebilirsiniz.

5.Kapadokya

hakkında 1563363373 673 Turkiye’de Balayina Gidilecek En Iyi 10 Yer Balayına

 Nevşehir, Niğde ve Aksaray üçgeni arasında kalan bölgede yer alan Kapadokya eşsiz güzellikleriyle Türkiye’nin en önemli turistik yerlerinden biri. Muhteşem taş otelleriyle, peri bacalarıyla ve balon turlarıyla romantik bir balayı geçirmek isteyenler için Kapadokya iyi bir seçenek.

6.Çeşme

hakkında 1563363373 372 Turkiye’de Balayina Gidilecek En Iyi 10 Yer Balayına

Türkiye’nin son yılardaki en popüler tatil yörelerinden biri de Çeşme. Hareketli bir balayı geçirmek istiyorsanız Çeşme’yi tercih edebilirsiniz. Gündüzleri denizin ve güneşin tadını çıkarabilir, tekne turlarıyla Ege’de mavi yolculuğa katılabilir, akşamları ise renkli gece hayatında eğlenebilirsiniz. Bütçenize göre Çeşme’de, ister lüks tatil köylerinde, isterseniz de uygun fiyatlı pansiyonlarda konaklamanız mümkün.

7.Ağva

hakkında 1563363373 728 Turkiye’de Balayina Gidilecek En Iyi 10 Yer Balayına

Tertemiz denizi ve altın renkli kumsallarıyla İstanbul’un kuzeydoğusunda bulunan Ağva uygun bir bütçeyle şirin bir balayı geçirmek isteyenlerin adresi.

8.Bodrum

hakkında 1563363373 549 Turkiye’de Balayina Gidilecek En Iyi 10 Yer Balayına

Bakir koyları, muhteşem doğası, renkli gece hayatıyla hareketli balayının bir diğer adresi Bodrum. Bodrum’da ister merkezde, ister birbirinden güzel beldelerinde unutulmaz bir balayı geçirebilirsiniz. 

9.Uzungöl

hakkında 1563363373 111 Turkiye’de Balayina Gidilecek En Iyi 10 Yer Balayına

Uzungöl, sık ormanları ve cezbedici doğasıyla alternatif bir balayı geçirmek isteyenlerin adresi. Uzungöl civarında bulunan otel, pansiyon ve bungalov evlerde konaklayabilir, eşssiz göl manzarası ve doğanın tadını çıkarabilirsiniz.

10.Uludağ

hakkında 1563363373 963 Turkiye’de Balayina Gidilecek En Iyi 10 Yer Balayına

Kışın ortasında romantik bir balayı istiyorsanız Uludağ mükemmel bir seçenek. Kış turizmi açısından merkez konumunda bulunan Uludağ, çevresindeki yaylalar ve ormanlarla muhteşem bir balayı çin doğru bir adres.

10,053BeğenenlerBeğen
244TakipçilerTakip Et
1,038TakipçilerTakip Et

Listeler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler haberler

Şah Fırat Operasyonu Twitter’da: Her türlü türbe taşınır!

Büyük devlet Türkiye'nin başarılı Şah Fırat Operasyonu, hükümet ve hükümete yakın...

26 maddeyle Osmanlıca bilgisayar terimleri

Osmanlıca tartışmalarına bir katkımız olsun istedik, Osmanlıca bilgisayar terimlerini sizin için...

Beyin yakan 20 Evrim çalışması

Paris merkezli hiciv kolektifi Maentis, çok bilindik evrim çizimine farklı yorumlar...

En iyi müzik dinleme uygulamaları

Teknolojideki sürekli gelişmeyle birlikte birçok alışkanlığımız yerini başka alışkanlıklara bırakıyor. Gramofon,...

Tartışı-Yorum

7 Haziran yapbozundaki Kılıçdaroğlu

Ben Türkiye'de ana muhalefet partisinin genel başkanı olsaydım, şu an söylenenleri söylerdim. Kılıçdaroğlu'nu Kılıçdaroğlu yapan bir fark göremiyorum ne kadar arasamda bulamıyorum.  7 Haziran seçimlerine yaklaşırken her geçen gün durum...

Yitik bir Ortadoğu manifestosu!

Kadir Yıldırım  Asırlardan 21,Bir sabah uyanıyorsun, ruhunun kara deliklerine çekiliyor insanlık.Bir akşam uyuyorsun, rüyalarında yıldız kırığı, yaralanmış, hüzünlü, yalnız… Halkın baharı, gökyüzü mavi, güneş sarı, toprak kan, bedel cehennem. İnanın insanlıktan...

İleri gitmek için “geriye doğru yoldaşlar”

Araştırma Görevlisi -/Can Irmak Özinanır- Tartışı-Yorum İngiltere’de radikal solcu milletvekili Jeremy Corbyn’in İşçi Partisi’nin liderliğine seçilmesi ezilenlere umut verdiği kadar, egemen sınıflarda bir korku da yarattı. İngiltere sağı Corbyn’i hedefine...