Ana SayfaHaberlerBilimWhatsApp sesli arama özelliği...

WhatsApp sesli arama özelliği dönemi başladı

WhatsApp 700 milyonun üzerinde kullanıcısıyla dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması olma özelliğini korurken “sesli arama” özelliğini de duyurdu.

WhatsApp sesli arama özelliği, dün itibariyle dağıtımına başlanan 2.12.19 sürümü ile WhatsApp kullanan tüm Android işletim sistemli telefon sahipleri uygulama üzerinden arama yapabilecekler.
Android kullanıcıları WhatsApp’a gelen arama geçmişi özelliği sayesinde, standart aramalardaki gibi, önceki aramalarını tekrarlayabilecek.
WhatsApp’ın yayılması özellikle gençler arasında SMS alışkanlığının giderek azalmasına yol açtı. Uygulamaya gelen bu yeni özelliklerin arama alışkanlığını da kaydırıp kaydırmayacağını zaman gösterecek.

WhatsApp 700 milyonun üzerinde kullanıcısıyla dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması olma özelliğini korurken "sesli arama" özelliğini de duyurdu.

10,053BeğenenlerBeğen
244TakipçilerTakip Et
1,038TakipçilerTakip Et

Listeler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler haberler

13 fotoğrafla büyüleyici tarihi yerlere farklı açıdan bakmak

Gördüğümüzde büyülendiğimiz birçok tarihi yer vardır. Bununla birlikte bu tarihi yerlerin...

World Leaders Are People Too: Artist Shows Them Doing Their “Duty”

Given all the hefty decisions that today’s world leaders often have...

4 partinin listesiyle Türkiye siyasetinde kadın erkek eşitliği

Milletvekili aday listeleri açıklanırken, kadın adaylarının siyasette katılımı da belli oldu. Cumhuriyet tarihinden beri siyasette karışılığı olmayan ve siyasetin dışına itilen kadın, bu seçimde de eşit bir şekilde temsil imkanı bulmasa da sayı her seçimde bir adım daha öne gidiyor.

Twitter Trollerinden akla ziyan 16 paylaşım

Yeni iletişim teknolojileriyle birlikte gelen "iletişim hali" ve sosyalleşmenin yeni alanlarında...

Tartışı-Yorum

Slavoj Zizek: Türkiye’nin bir devlet olması devletin işlediği suçları aklamaz

Dünyaca ünlü filozof Slavoj Zizek, Cumhurbaşkanı sözcüsü İbrahim Kalın'ın “PKK'nın Marksist-Leninist bir terör örgütü olması, işlediği suçları aklamaz” sözlerine yanıt verdi. Zizek yanıtında "Evet, Türkiye’nin bir devlet olduğu gerçeği de Türk...

Halkın vicdanı; “Gelemem” diyorsun, peki sen bizdeki “öf öf” ü duyuyor musun?

Ne desek, ne etsek, nasıl yapsak bilemiyoruz… Az şey mi yaşadık? Yok, bir şeyler anlatabilmek için yeterli yaşadıklarımız. Çok şey mi yaşadık? Yok, bir şeyler yapabilmek için çok şey...

İttihat ve Terakki’nin Alevilik ve Bektaşilik üzerine araştırması

Neden İttihat ve Terakki Cemiyeti (İTC), Alevilik ve Bektaşilik üzerine bir araştırma yaptı? Kitabı ilk elime aldığımda kafamda bu soru ve içerisinde nasıl bir yaklaşım olacağı düşüncesi vardı. Günümüzde dahi yayınlanan...