Ana SayfaSporYılın En Çok Kazanan...

Yılın En Çok Kazanan Futbolcuları Belli Oldu

Forbes dergisi, dünyada maaş ve sponsorluklar dahil olmak üzere yıllık en çok para kazanan futbolcuların listesini güncel olarak yayınladı. Zirvede ise Cristiano Ronaldo ön plana çıkan isimler arasında yer alıyor.

Yıllar sonra Manchester United’a dönen süperstar CristianoRonaldo, bu yıl en çok kazanan futbolcular arasında zirvede yer alıyor. 

Forbes dergisinin maaş, sponsor gelirleri ve bonusları toplam olmak üzere düzenlediği listede, yaz transfer döneminde Juventus’tan ayrılarak eski takımı Manchester United’a geri dönüş sağlayan 36 yaşındaki Ronaldo, 125 milyon dolarla 2021 yılının en çok para kazanan futbolcusu olarak ilk sırada yer aldı.

Ronaldo’dan Sonra En Çok Kazanan Messi ve Neymar

Barcelon’dan ayrılıp PSG’ye transfer olan bir diğer süperstarfutbolcu Lionel Messi, 110 milyon dolar kazanarak,Ronaldo’nun ardından sonra en çok kazanan ikinci futbolcu oldu. 

Paris Saint-Germain takımında forma giyen Brezilyalı Neymar, 95 milyon dolar kazancı ile ilk 3’e girmeyi başardı.

Bu yılın en çok kazanan futbolcularının ilk 10 listesi şu şekilde;1. Manchester United forması giyen Cristiano Ronaldo, 125 milyon2. Paris Saint-Germain forması giyen Lionel Messi, 110 milyon3. Paris Saint-Germain forması giyen Neymar, 95 milyon4. Paris Saint-Germain forması giyen Kylian Mbappe, 43 milyon5. Liverpool forması giyen Mohamed Salah, 41 milyon6. Bayern Münih forması giyen Robert Lewandowski, 35 milyon7. Vissel Kobe forması giyen Andres Iniesta, 35 milyon8. Manchester United forması giyen Paul Pogba, 34 milyon9. Real Madrid forması giyen Gareth Bale, 32 milyon10. Real Madrid forması giyen Eden Hazard, 29 milyon dolar kazanıyor.

10,053BeğenenlerBeğen
244TakipçilerTakip Et
1,038TakipçilerTakip Et

Listeler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler haberler

Tarihteki 15 mucit kadın

İcat ettikleri şeylerin önemini herkesin bildiği ama isimlerini kimsenin bilmediği kadınlar... Bilime büyük...

Vietnamlı fotoğrafçıların gözünden 13 fotoğrafla Vietnam Savaşı

Vietnam Savaşı tarihte görülmüş en çetin savaşlardan biriydi kuşkusuz. Savaşın gerçek...

10 madde ile internetin devi Google ve bilinmeyenleri

Teknoloji ve internet devi Google'ı biraz daha yakından tanımaya ne dersiniz?...

Dünya liderlerinin maaşları

CNNMoney sitesi, dünyanın önde gelen liderlerinin maaşlarını açıkladı. Dünya liderlerinin aldıkları...

Tartışı-Yorum

İsmail Beşikçi Aziz Sancar’ı Nelson Mandela’yla eleştirdi

Sosyolog İsmail Beşikçi, bu yılın kimya dalında Nobel Ödülü'nü alan Prof. Dr. Aziz Sancar ile ilgili bir yazı kaleme aldı.   Aziz Sancar'ı Nelson Mandela ile karşılaştıran İsmail Beşikçi yazısında, "Bilim...

Kerbelâ’ya Giderken Hz. Hüseyin

İmam Hüseyin, Hz. Ali ve Hz. Fatıma’nın ikinci oğludur. Hicretin dördüncü yılı Şaban ayının üçüncü günü Medine’de dünyaya geldi. Künyesi Ebu Abdullah’tır; lakapları ise Raşid, Tayyib, Vefî, Zekî, Mübarek,...

Doğu’nun Boşaltılan Ruhu ve IŞİD

Faruk İşbilen - Tartışı-Yorum İnsanı bir kukla gibi düşünürsek onu hayat kazandıran ipler vardır. Bu ipler sağlık, madde ve ruhtur. İnsanı bu üçü ayakta tutar. İlk çağlarda insanları yok etmek...