Ana SayfaHaberlerTüm HaberlerPazar ve Pazartesi yoğun...

Pazar ve Pazartesi yoğun kar geliyor!

Meteoroloji pazar ve pazartesi günleri gelen iki soğuk hava dalgasının Türkiye’yi etkisi altına alacağı ve hafta içi ülkenin büyük bölümünde kar yağışı görüleceğini bildirdi.

Türkiye yarın (pazar) Orta Akdeniz üzerinden gelecek alçak basınç merkezi ve yağışlı havanın, pazartesi günü ise Balkanlar üzerinden gelecek soğuk havanın etkisi altına girecek.

İstanbul : Bugün 10 derece olan hava sıcaklığı, pazar günü 7 dereceye düşecek. Pazartesi günü karla karışık yağmurla birlikte sıcaklık 5 dereceye düşecek. Salı ve çarşamba günü ise yoğun kar yağışı görülecek olan kentte sıcaklık 1 dereceye kadar gerileyecek.

Ankara : Başkentte cumartesi günü 12 derece olan hava sıcaklığı pazartesi günü kar yağışıyla birlikte 5 dereceye düşecek. Kar yağışı salı ve çarşamba günü de etkili olacak, sıcaklık da eksi 2 dereceye kadar düşecek.

İzmir : Kar yağışı haftaya İzmir’i de boş geçmeyecek. Hafta sonu yağmurun etkili olacağı kentte sıcaklık gündüz saatlerinde 12 ile 16 derece arasında değişecek. Kentte salı günü hava sıcaklığı hızlı bir düşüşle 2 dereceye düşecek ve 1 günlüğüne de olsa kar yağışı etkili olacak.

10,053BeğenenlerBeğen
244TakipçilerTakip Et
1,038TakipçilerTakip Et

Listeler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler haberler

Magnus Wennman’dan 12 fotoğrafla kaçışın ortasında uyumaya çalışan mülteci çocuklar

Gazeteci ve fotoğrafçı Magnus Wennman, ülkelerindeki savaştan kaçmaya çalışan dünyadaki mülteci...

Sanatçı Aydın Büyüktaş’tan bir istanbul parodisi: Flatland

Aydın Büyüktaş'ın "Flatland-Düzülke" adlı fotoğraf serisi, alışık olduğumuzun dışında bir İstanbul'un hikayesini...

Çare sosyalizm diyen en zengin yoldaşımız Bill Gates’e Twitter’dan yorumlar

Microsoft'un kurucusu Bill Gates'in çare sosyalizm açıklamasından sonra, Twitter'dan da birçok...

Uğruna şiirler yazılan değil, şiir yazan 11 ‘kadın’ şair

Kadın ve şiir sözcükleri yan yana gelince hep erkek şairler tarafından...

Tartışı-Yorum

Nasıl Daha Fazla Satış Yaparsınız?

Meslektaşlarınızın çoğu kendilerinin satış işinde olduklarından habersizdir ve sadece bunu anlamanız bile sizi onlardan kilometrelerce öne geçirir. Nasıl Daha Fazla Satış Yaparsınız? Satış bir meslekten fazlasıdır; o bir yaşam tarzıdır. Zig...

SARAY-(CIK) (Tolga Yumrukaya)

Tartışı-Yorum / Tolga Yumrukaya KISACA Kentsel dönüşüm, varlıklı sınıfın düşük gelirli insanları kent dışına atma planıdır. Gölcük depreminden sonra gündemimize geldi kentsel dönüşüm konusu. Yıllarca belediyelerin plansız, izinsiz ve kalitesiz yapılaşmaya göz...

Slavoj Zizek: Türkiye’nin bir devlet olması devletin işlediği suçları aklamaz

Dünyaca ünlü filozof Slavoj Zizek, Cumhurbaşkanı sözcüsü İbrahim Kalın'ın “PKK'nın Marksist-Leninist bir terör örgütü olması, işlediği suçları aklamaz” sözlerine yanıt verdi. Zizek yanıtında "Evet, Türkiye’nin bir devlet olduğu gerçeği de Türk...