Ana SayfaPolitikaHDP Diyarbakır mitinginde patlama

HDP Diyarbakır mitinginde patlama

HDP’nin Diyarbakır İstasyon Meydanı’ndaki miting alanında Elektrik trafosunun patlaması sonucu trafo yakınlarındaki vatandaşlar yaralandı. Olay yerine ambulans ulaştırılmaya çalışılıyor.

Bir izdiham yaşanmaması için mitinge gelenlere dağılma çağrısı yapıldı.

Saldırıya ilişkin iki ayrı bombalı saldırı yapıldığı bilgisi var. Patlamaya ilişkin 10 kişinin yaralandığı bilgi de gelen haberler arasında.

ANF’ye göre ise, yüzbinlerin irade beyanında bulunduğu HDP’nin Amed mitinginde nedeni belli olmayan iki patlama meydana geldi. Patlama sonucunda en az 20 kişi yaralanırken, polis yaralıların ambulanslara ulaştırılmasını engelliyor. Polis kitleye gaz bombaları ile müdahale etti. Kitle alandan dağılıyor.

Yüzbinlerin tarihi bir seçim mitingi gerçekleştirdiği HDP’nin İstasyon Meydanı’ndaki mitinginde nedeni belli olmayan iki patlama meydana geldi. Patlamalar sonucunda 20 kişi yaralanırken, polis kitle gaz bombaları ile saldırıyor.

HDP Diyarbakır miletvekili adayı Ziya Pir Twitter hesabından yaptığı paylaşımda halkın güvenliği için mitingi iptal ettiklerini söyledi. Herkese sakince dağılma çağrısı yaptı.

HDP Diyarbakır Mitingi

Patlama anına ilişkin görüntüler

[youtube id=”9VV2LRFfbag” align=”center” maxwidth=”650″]

HDP’nin Diyarbakır İstasyon Meydanı’ndaki miting alanında Elektrik trafosunun patlaması sonucu trafo yakınlarındaki vatandaşlar yaralandı. Olay yerine ambulans ulaştırılmaya çalışılıyor.

10,053BeğenenlerBeğen
244TakipçilerTakip Et
1,038TakipçilerTakip Et

Listeler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler haberler

Ünlülerin daha önce görmediğiniz 32 fotoğrafı

  Bu içerikte, daha önce görmediğinizi düşündüğümüz, tarihin tozlu sayfalarından çıkarılmış 33...

Her sosyal bilimcinin mutlaka okuması gereken 10 akademik kitap

Akademik dünyaya yeni giren ve sağlam adımlarla ilerlemek isteyen her öğrencinin...

Paris Moda Haftası’ndan ‘Yeter ilerlediğimiz, artık geri dönebiliriz’ dedirten defile

Kimisi modaya göre hayatını şekillendirir kimisinin uzaktan yakından ilgisi yoktur ya...

46 örnekle yeni trend saç modeli Rainbow

Bir dönem Punkçılar arasında moda olan Rainbow, yani Türkçesi gökkuşağı saç...

Tartışı-Yorum

Kerbelâ’ya Giderken İmam Hüseyin’e Veda

Muharrem ayının 10.  Gününde (10 Ekim 680) şafakla birlikte saldırı başladı. Bir tarafta 5 bine yakın Halife Yezid’in ordusu, diğer tarafta 72 savaşçı. Adil olmayan, eşit şartlarda gerçekleşmeyen bir...

Levent Ünsaldı “Söz ve eylemin anlaşmalı boşanmasına dair…”

Yetkin ve seçkin akademik kadrosu ve çağın gerektirdiği tüm teknolojik olanaklarla donatılmış Üniversitemiz, bilim ışığının gençlere ulaştırılmasında ve ülkemizin aydınlık nesillerinin yetiştirilmesinde tarihi ve vazgeçilmez bir duraktır…  Öğrenci İşlerinde bir gün…-...

7 Haziran yapbozundaki Kılıçdaroğlu

Ben Türkiye'de ana muhalefet partisinin genel başkanı olsaydım, şu an söylenenleri söylerdim. Kılıçdaroğlu'nu Kılıçdaroğlu yapan bir fark göremiyorum ne kadar arasamda bulamıyorum.  7 Haziran seçimlerine yaklaşırken her geçen gün durum...