Ana SayfaHaberlerGüzellik-Cilt BakımAcısız Ağda Mümkün Mü?

Acısız Ağda Mümkün Mü?

Son yıllarda kadınların gözdesi haline gelen acısız ağda deneyimi ile istenmeyen tüylerden kalıcı olarak kurtulmanız mümkün oluyor.

Son yıllarda birçok çeşidinin bulunduğu epi wax ürünü dikkat çekmeye başladı. Acısız ağda olarak bilinen birçok üründen farkının bez kullanmaya gerek olmaması olan ürün uygun fiyatıyla ağda çeşitlerinden daha fazla tercih ediliyor.

Tüyleri kökünden aldığı için elbette ki acı hissi duyuluyor. Başta hassas cilde sahip olanlar olmak üzere birçok kişi Epiwax ürününü kullanarak tüylü bölgelerin pürüzsüz hale gelmesini sağlıyor. Tabi ki ağda gibi acıtıyor da.

%100 reçineden üretilen bu ürün cilt tiplerine özel renklerde bulunuyor. Pembesi hassas genital ve yüz bölgesi, mor beyaz tenliler, sarı sert tüyler siyah ise ölü derilerin arınması etkisiyle kullanılabiliyor.

Epixwax Zarar Veren Bir Ürün Mü?

Tamamen reçineden üretildiği için zararı olmayan bu ürün, zarar vermiyor. Tüm cilt tiplerinde güvenle kullanılan ürünü kullanım talimatına dikkat ederek kullanmanız gerekiyor. Ürünün kurumasını beklemeden çekmeye çalışmanız istenilen etkinin olmasını önleyebilir. Ayrıca kullanım talimatındakinin dışında eritmeye kalkışırsanız tam olarak etkisinin görmesini önleyebilirsiniz. Bu yüzden özel ağda ısıtıcı ve uygulama koşullarına dikkat etmeniz durumunda herhangi yan etki yaratmayacaktır.

Uzun Süreli Kullanımda Pozitif Sonuçlar

Uzun süreli kullanımda memnun kalacağınız sonuçlar alabilirsiniz. Tüyleriniz Epiwax kullandıkça daha az çıkmaya başlayacak, ağda aralığınız da uzayacaktır. Birçok kişi gibi siz de hassas bölgelerinize uygulama yaparken sıkıntı yaşıyorsanız Epiwax deneyimiyle tanışmanın vakti geldi demektir.

Tüm vücudunuz için 2 adet ürün kullanmanız yetecektir. Üstelik ağda yapmaya yeni başlıyorsanız çok sıkıntı çekmeden pratik olarak bu ürün size kolay gelecektir. Bez ya da ellerinizin yapışmasına gerek kalmadan mis gibi epilasyon yapabilirsiniz.

Soyulabilir İnci Ağda

İnci ağda denmesinin nedeni, ürünün alışıldık ağdalar gibi değil damla çikolata gibi olmasıdır. Bu özellikte olması ağda ısıtıcı makinede daha hızlı erimesini sağlıyor. Ürünün özelliği olan kuruma ise sürdüğünüz miktara göre değişiyor ama hemen kuruduğunu söyleyebiliriz. Kuruyunca deri soyar gibi ağdayı da soyuyorsunuz ve kılların yapıştığını da gözle görebiliyorsunuz.

Pembe, mor, sarı ve siyah renkte bulunan ürün, peeling özelliği, hassas ciltlere özel kısımları ve bikini bölgesine özel çeşitleriyle bulunuyor. Farklı boyutlardaki çubuklar yardımıyla kullanabileceğiniz ürünü kısa sürede kullanabiliyorsunuz. Hemen kuruyor ve çektiğinizde kılların büyük kısmı alınmış oluyor.

Ürünü terli olmayan ve ıslak olmayan cildinize sürmelisiniz. Tamamen kuru cilde sürüldüğünde etkisinin görülmesi mümkün oluyor. Epiwax satın alarak soyulabilir ve kolay kullanım özelliklerinden yararlanabilirsiniz.

Tüm Vücut İçin Tek Ürün

Vücudunuzda kıl olan her yerde kullanabileceğiniz bu ürün sayesinde, cildinizin sorunsuz bir biçimde istenmeyen tüylerden arındırılması mümkün oluyor. Kullandığınız ürünleri düzenli olarak epilasyon için tercih ederseniz, zamanla daha az tüyünüz çıkacaktır. Epiwax size doğal yoldan tüylerden kurtulma şansı sağlarken uzun süreli kullanımda da cildinizin güzelleşmesini sağlıyor.

10,053BeğenenlerBeğen
244TakipçilerTakip Et
1,038TakipçilerTakip Et

Listeler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler haberler

17 inanılmaz çalışmasıyla Rus Fotoğrafçı Anton Belovodchenko

Rus Fotoğraf Sanatçısı Anton Belovodchenko'nun kadın vücudunun anatomik yapısını konu alan...

Düzenli cinsel hayatın 10 faydası

Batı ülkelerinde 16 yaşlarına kadar inen cinsellikle tanışma yaşı Türkiye’de de...

Türkiye sinemasında canlandırdıkları karakterlerle filmlerin önüne geçen 10 oyuncu

Bazen bir filmi muhteşem yapan yönetmenden öte oyuncudur.  Sinema tarihinde bunu başarabilen...

Londra Tarih Müzesi’nde Vahşi Doğadan Seçilen En Harika Fotoğraflar!

2014 yılında Londra Tarih müzesinin her sene teşkil ettiği ve 50....

Tartışı-Yorum

Murat Sevinç’ten Yılmaz Özdil’in “şarjör” benzetmesine dair bir yazı

Murat Sevinç'ten Yılmaz Özdil'in "kalaşnikof'a sürülen şarjör" benzetmesine göndermeli bir yazı kaleme aldı: "Kürtler mevzubahis olduğunda, gerisi teferruat ve utanç…" Sözcü yazarı Yılmaz Özdil'in HDP'ye verilecek oyları "kalaşnikof'a sürülen şarjör"e...

Evrilen CHP ve sağ-sol kucaklaşması

“Vay be bu da mı olacakmış” diyeceğimiz ne çok şey görüyoruz son günlerde. Sağ ve sol un kucaklaşması bunların başında geliyor. 1950-1990 arası Türkiye’si karanlık günlerinde birbirine taban tabana zıt,...

Slavoj Zizek: Türkiye’nin bir devlet olması devletin işlediği suçları aklamaz

Dünyaca ünlü filozof Slavoj Zizek, Cumhurbaşkanı sözcüsü İbrahim Kalın'ın “PKK'nın Marksist-Leninist bir terör örgütü olması, işlediği suçları aklamaz” sözlerine yanıt verdi. Zizek yanıtında "Evet, Türkiye’nin bir devlet olduğu gerçeği de Türk...