Ana SayfaSporFutbolBeşiktaş'tan Bilic'li ilk kupa!

Beşiktaş’tan Bilic’li ilk kupa!

International Royal Cup 2015 final karşılaşmasında River Plate ile karşılaşan Beşiktaş, ikinci yarıdaki etkili oyunu sayesinde 4-3 galip geldi ve turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.

Galatasaray’ı eleyerek Beşiktaş ile finalde karşılaşma şansı yakalayan River Plate, genç kadrosuna rağmen Beşiktaş’ı da oldukça zorlayan bir futbol sergilemeyi başardı.

İdeal kadrosuna yakın bir ilk 11 ile sahaya çıkan siyah beyazlıların gollerini 19. dakikada Sosa, 47. dakikada Molina (kendi kalesinek), 66 ve 79. dakikalarda Demba Ba attı. Konuk ekip River Plate’in gollerini ise 22. dakikada Martinez, 25. dakikada Gomez ve 80. dakikada Romero kaydetti. River Plate’ten Molina, 81. dakikada gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.

Siyah beyazlılar şampiyon olarak tamamladığı turnuva sonrasında teknik direktör Slaven Bilic yönetimindeki ilk kupasını kazanmış oldu.

Beşiktaş, karşılaşma sonrası düzenlenen tören ile kupayı aldı.

10,053BeğenenlerBeğen
244TakipçilerTakip Et
1,038TakipçilerTakip Et

Listeler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler haberler

15 fotoğrafla dünyanın en pofuduk kedileri

Leonardo da Vinci'nin de dediği gibi; ''Kedi bir sanat şaheseridir''. Hele...

Akkuyu Nükleer Santrali için Rusya’ya tanınan kapitülasyonlar

Son dönemde Rusya ile arası gerilen Türkiye'nin, zamanında ''Akkuyu Nükleer Santrali''...

4 partinin listesiyle Türkiye siyasetinde kadın erkek eşitliği

Milletvekili aday listeleri açıklanırken, kadın adaylarının siyasette katılımı da belli oldu. Cumhuriyet tarihinden beri siyasette karışılığı olmayan ve siyasetin dışına itilen kadın, bu seçimde de eşit bir şekilde temsil imkanı bulmasa da sayı her seçimde bir adım daha öne gidiyor.

44 Madde ile Deniz Gezmiş kimdir, neyin nesidir!

Bir dönem, orkestra şefi gibi idare ettiği kitleleri peşinden sürükledi. Henüz...

Tartışı-Yorum

Şiddete Davet

Rıza Yalçın Koçak Tamam, ölümün dondurucu ayazını buz kesme tehlikesine rağmen düşürmeyelim dilimizden. Kan kokusunun karşısına dikiverelim baharın buğusunu. Envai çeşit çiçekten, yağmuru çekiverince içine buram buram eden topraktan ilham...

Ümit Kıvanç yazdı “Savaştan buraya insanlık macerası”

Ümit Kıvanç Radikal'in bugünkü köşesinde "Savaştan buraya insanlık macerası" başlıklı bir yazı kaleme aldı.  Ümit Kıvanç'ın bugünkü yazısı: Belki de bir kısmı eşimiz dostumuz ahbabımız arkadaşımız olan yeni milletvekilleri hepimiz adına...

Hani biz de imza atmıştık ya, şu müstemleke aydınları!

Tanımlar, Sınırlar, Ötekiler   Dün telefon açtım ona, yengeyle çocuklar güvende mi diye sordum, malum, lojmanlar yakın… İyiler dedi. N’olur dikkat edin kendinize dedim. Kendisi Sur’da, malum mesele, hani biz de...