Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde faaliyet gösteren Mustafa-Gülşen Çınaroğlu Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Yıldrım’ın, okulda düzenlenen bir tören sırasında öğrencilere hakaret ederek, “Okula kendinizi satmaya mı geliyorsunuz?” dediği iddia edildi.
Mustafa-Gülşen Çınaroğlu Anadolu Lisesi’ne 2015-2016 öğretim dönemi başında müdür olarak atanan Ahmet Yıldırım’ın, okulda düzenlenen bir tören sırasında öğrencilerine yönelik ağır hakaretlerde bulunduğu özellikle kız öğrenciler tarafından iddia edildi. Okul Müdürü Ahmet Yıldırım, okulda düzenlenen tören sırasında öğrencilerine, “Erkek öğrenciler dar pantolon giymeyecek, bol pantolon giyeceksiniz. Kızların etek boyları diz kapaklarının altında olmazsa okula almam” dedi.
OKULA KENDİNİZİ SATMAYAMI GELİYORSUNUZ
Törende yaptığı konuşmasında özellikle kız öğrencileri hedef alan Ahmet Yıldırım, “Siz buraya koca bulmaya mı geliyorsunuz? Okula kendinizi satmaya mı geliyorsunuz?” gibi çirkin ifadelerde bulundu. Okula, kendisinin istediği gibi gelmeyen öğrencilerin okula alınmayacağını belirten Yıldırım, evleri yakın olan kız öğrencilerini evlerine göndererek kıyafetini düzeltmesini istedi.öğrenci ve veliler arasında tepki topladı.
VELİLER ŞİKAYETÇİ OLACAK
Okul müdürünün tutumundan rahatsız olan, özellikle kız öğrencilerin velileri, Ahmet Yıldırım’ın bu tutumu sürdürmesi halinde şikayette bulunacaklarını belirttiler. Yaşanan bu olaylarla ilgili yetkilileri göreve davet ediyoruz. İlgili hakkında gerekli yasal işlemin yapılmasını istiyoruz.
presshaber.com