Ana SayfaPolitikaTarkan "1 Kasım'da gönlümdeki...

Tarkan “1 Kasım’da gönlümdeki parti HDP”

Mega Star Tarkan’ın 1 Kasım seçimlerinde Rize’den aday olan dayısına konser desteği vereceğini ancak “seçimimi HDP’den yana kullanacağım” dediği iddia edildi.

CHP, Rize’de 7 Haziran’da aday gösterdiği Kenan Bıyık’ın da olduğu üç kişilik milletvekili aday listesini değiştirdi. Liste dışı kalan Bıyık’ın yerine aday gösterilen ve şarkıcı Tarkan’ın da dayısı olan eski Maltepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal Köymen’e yeğeninden ‘konserli destek’ sözü geldi.

“Dayıma destek olacağım”

Milliyet’ten Necdet Tuzcu’nun haberine göre, İkizdereli olduğu bilinen Tarkan, “Dayıma konserlerle destek olacağım” dedi. Ünlü sanatçının MHP İstanbul adayı olan kuzeni Arif Tevetoğlu için de konser verip vermeyeceği merak konusu oldu. İstanbul 1. Bölge 15. sıradan aday gösterilen Arif Tevetoğlu daha önce de MHP’den İstanbul Maltepe Belediye Başkan adayı olmuş ancak seçilememişti.

Tarkan: “Gönlümdeki parti HDP’dir”

Sputnik’in Kürtçe servisinde de yer alan iddiaya göre, megastar Tarkan Her ne kadar dayım CHP’den aday olsa bile benim gönlümdeki parti HDP’dir. HDP Eş başkanı Selahattin Demirtaş’a sempati duyduğunu söyleyen Tarkan 1 kasım’da herkesin HDP’ye sahip çıkması gerektiğini belirterek gerçek anlamda akan kanı sadece HDP durduracağını düşünüyorum diye açıklama yaptı.

Tarkan "1 Kasım'da gönlümdeki parti HDP"

10,053BeğenenlerBeğen
244TakipçilerTakip Et
1,038TakipçilerTakip Et

Listeler

10 YORUMLAR

  1. Şuan bittin bizim için.Tam bir beyaz Türk söylemleri bunlar.Gece beyoğlu turları kızlar para.Dünya umrunda değil.Entel marjinal görüncem diye terörü sempatik göstermeler.Yazık size.

  2. Sonunda Birşeylerin farkına varan birileri çıktı, uyuduğu uykudan uyanmış sanatçı derim tarkan için, artık oda elini taşın altına koyup, bunları söyleyebiliyor, eskiden olsa ben hdp yi destekliyorum deseydi linç ederlerdi, bir zamanlar ahmat kaya sadece bir kürtçe şarkı yapacağım demişti ve linç edilmişti..

  3. Yalan haber herkes adama atip tutttu kendi cikti yapti aciklamayi hdp ye oy falan vermedim vermemde diye neyin kafasindasiniz 🙂 Ne Mutlu Türk ‘üm Diyene !

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler haberler

Sanatçı Mesut Kul’dan inanılmaz Micro Sanatı!

Sanatçı Mesut Kul'dan anılamayacak derecede harika micro sanatı icraatları. Diğer listelerimize...

Derbi sonrası sosyal medya ve caps

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında karşılaşan Fenerbahçe - Galatasaray karşılaşmasında...

Ankara tarım müzesinden tarım tarihimize ışık tutan 20 antika

Tarih kokan Türkiye'nin ilk ve en kapsamlı tarım müzesi olan Ankara...

İTÜ’de kendi alanında ilk birçok teknolojik tarihi eser yeşiller giydi

İstanbul Teknik Üniversite’sinde (İTÜ) emektar eserleri doğa ile buluşturan sergi açıldı....

Tartışı-Yorum

Şufa Hak(sızlığı) yasal peki adil mi!

Tartışı-Yorum / Tolga Yumrukaya Hisseli tarla ve arsa alanlar dikkat! Tarla veya arsa vasıflı hisseli taşınmaz alımlarında satış bedellerini gerçek bedellerden göstermeyen alıcılar mağdur oluyor. Gayrimenkul fiyatlarının yükselmesini fırsat bilen paydaşlar,...

Bir Halkın Futbol Tarihi: Filistin

Ulvi Koçu / Tartışı-Yorum   "Ahlaka dair bildiğim ne varsa futboldan öğrendim. Çünkü top hiçbir zaman beklediğim köşeden gelmedi." der Nobel ödüllü edebiyatçı Albert Camus. Günümüz futbol algısının dışında olan bu...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü mü, Dünya Emekçi Kadınlar Günü Mü?

Bu yazıda, 8 Mart'ı niçin emekçi kadınların mücadele günü olarak ele aldığımızı ayrıntılı bir şekilde irdelemeye çalışacağız.   Ama ilk önce, tüm dünyada ezilen, sömürülen kadınlarımıza ithaf edilen 8 Martımızda, bizleri...