Ana SayfaPolitikaCizre’de ölüm Çanakkale’de gözaltı

Cizre’de ölüm Çanakkale’de gözaltı

Cizre’de öldürülen Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) öğrencisi Tayfun Yaşlı için Çanakkale Esenler Mahallesinde yürüyüş yapmak isteyenler polis tarafından gözaltına alındı.

 

Press Haber – Cizre Nuh Mahallesi’nde sokağa çıkma yasaklarını protesto eden Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Gemi Mühendisliği birinci sınıf öğrencisi Tayfun Yaşlı’nın ölü olarak bulunmasını ve sokağa çıkma yasaklarını Çanakkale Esenler Mahallesinde protesto etmek isteyen öğrencilere polis tarafından gaz bombaları ile müdahale edildi. Eylemcilerden 17’si polis tarafından gözaltına alındı.

 

KADIN GÖSTERİCİ DARP EDİLDİ

17 Kişinin gözaltına alındığı müdahalede bir kadın gösterici kafasından darp alarak yaralandığı bildirildi. Kadın gösterici hastanede müşahede altında tutulurken yine şeker hastası olan bir göstericinin de hastanedeki tedavisinin devam ettiği bildirildi.

 

çanakkale cizre

 

DİHA MUHABİRİNE TEHDİT GAZETECİLERE GBT

Müdahele sonrası Dicle Haber Ajansı (DİHA) muhabiri Ömer Bozkurt polisler tarafından tehdit edildi. Birkaç polisin Bozkurt’un yanına gelerek  “Türkiye’de DİHA diye bir ajans yok. Bu ajansın kartını kullanarak haber yapamazsın. Bu sana son uyarımızdır. Bir daha seni buralarda görürsek, gözaltına alırız, hiç kimse kurtaramaz” dedikleri öğrenildi. Ayrıca protesto gösterilerini takip eden 4 gazeteciye kimlik kontrolü yapıldı. Gazeteciler bir polis tarafından gözaltına alınmakla tehdit edildi. (Press Haber-Çanakkale)

 

ÇÖMÜ’de Cizre gözaltısıCizre’de öldürülen Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) öğrencisi Tayfun Yaşlı için Çanakkale Esenler Mahallesinde yürüyüş yapmak isteyenler polis tarafından gözaltına alındı.

Posted by Presshaber.com on 8 Ocak 2016 Cuma

10,053BeğenenlerBeğen
244TakipçilerTakip Et
1,038TakipçilerTakip Et

Listeler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler haberler

Dünyanın en çok Bitcoin sahibi 10 hesap

Bitcoin'in yaratıcısı Satoshi Nakamoto'dan Grayscale'e, ABD Hükümetinden Winklevoss İkizleri'ne, en çok...

38 fotoğrafla heykellerin insanla imtihanı!

Bu listemizde heykellerin insanlarla imtihanını konu edindik. İnsanlar çeşitli şekillerde yapılmış heykellerle...

Geçmişin Korkutucu ve Garip Tıp Yöntemleri!

Günümüzde bizler ilaçlara alışmışız. Ne derseniz deyin ama tıp yerinde durmayıp...

7 madde ile Film seçiminde IMDb’den yararlanmak

İnternetin yaygınlaşmasıyla sinema severlerin sinema salonlarına veya DVD/VCD oynatıcılarına ihtiyacı kalmadan...

Tartışı-Yorum

Zannımın kıpırtıları

Kendi öz farklılığı insanı değerli kılan en önemli unsurdur. Farklı bakış açıları, farklı soluk alış-verişler ve hayatı farklı yudumlayışlar hayat tuvalinde manzarayı ısıtan en canlı renklerdir. Bütün bu farklılıkları...

Şiddete Davet

Rıza Yalçın Koçak Tamam, ölümün dondurucu ayazını buz kesme tehlikesine rağmen düşürmeyelim dilimizden. Kan kokusunun karşısına dikiverelim baharın buğusunu. Envai çeşit çiçekten, yağmuru çekiverince içine buram buram eden topraktan ilham...

Kara cumartesi; 95 ölü, 246 yaralı

Bu sabah uyandığımda hafta sonu tatili ve çiseleyen yağmurun gölgesinde daha düşünsel bir içeriği olan “zannımın kıpırtıları 2” başlıklı yazımı kaleme almayı düşünüyordum. Ancak öğle saatlerinde Ankara'dan gelen yürekleri...